Lieve vrijwilligers,
Lieve vrijwilligers,
Lieve vrijwilligers,
Lieve vrijwilligers,
Lieve vrijwilligers,

Lieve vrijwilligers,

We zijn nu twee weken helemaal dicht geweest bij de Hall of Fame. Dit is jammer, moeilijk, maar ook nodig. De RIVM maatregelen nemen wij serieus. Gisteren, 31 maart, zijn deze maatregelen verlengd tot 28 april.

Dit betekent dat ook de Hall of Fame helemaal dicht blijft tot minimaal 28 april.
Geen skatelessen, geen feestjes, geen open oefenruimtes, geen open skatepark.

Zit de Hall of Fame helemaal stil? 

Nee. We zijn fysiek dan misschien gesloten, dit betekent niet dat we stil zitten. Online bieden we verschillende dingen aan, zodat iedereen die de Hall normaal bezoekt, hun dosis Hall blijft ontvangen. Zo zijn er:

Ook willen we een manier vinden waarop we het geouwehoer aan de bar weer kunnen oppakken. Een groot gemis voor ons allen. Het personeel van de Hall of Fame heeft de afgelopen weken de wondere wereld van videoconferencing ontdekt. Met die nieuwe skills willen gaan experimenteren. Daarom het volgende idee: we komen in een skype-omgeving samen met max 15 mensen. Ieder krijgt 5 minuten om kort te reageren op anderen en te vertellen wat haar of hem bezighoudt. Na die ronde is er gelegenheid om individueel verder te praten. Met 15 man heb je het over ongeveer anderhalf uur. Een kans om bekenden en onbekenden te horen en op deze manier het contact met je medemens weer te hebben. Een experiment in de wonderlijke corona-tijd. 
 
Om dit in goede banen te leiden zal Frederik dit modereren en deelnemers uitnodigen voor aparte sessies. Deze zullen op donderdag, vrijdag en zaterdagavond om 21.00 uur zijn. Om je aan te melden kan je via dit formulier je e-mailadres achterlaten. Je krijgt dan een link naar een meeting, waar je met én zonder Skype gebruik van kan maken. Geef je op en instructies volgen in een aparte mail. 
 
We kunnen ons goed voorstellen dat ook het persoonlijke contact gemist wordt. Heb je behoefte aan een één op één praatje, voel je vrij om contact op te nemen met Janneke, Elle, Frederik of je eigen contactpersoon binnen de Hall (contactinfo bekend bij Janneke of zie vrijwilligers gahtering op facebook).

Fysiek zijn we tot 28 april dicht. Op deze manieren willen we zo veel mogelijk met jullie in verbinding blijven staan, zodat we elkaar in goede gezondheid weer kunnen ontmoeten zodra dat weer kan.

 

Heel veel liefs van het Hall of Fame team!

Aanmeldformulier skype meet-up