menu

OEFENRUIMTES

OEFENRUIMTES

Soorten oefenruimtes & tarieven

Soorten oefenruimtes:

In de Hall of Fame hebben wij momenteel vijf verschillende oefenruimtes, met elk hun eigen attributen en voordelen. Van de vijf oefenruimtes stellen wij er drie beschikbaar voor het publiek, zodat jij kan repeteren totdat je erbij neervalt of nog een extra keer kan oefenen voor muziekles. In totaal hebben wij één grote oefenruimte en twee kleinere oefenruimtes die gebruikt kunnen worden. 

Elke ruimte beschikt over een P.A, microfoons, drumstel en diverse versterkers.

 

Een ruimte boeken?

Wil je een ruimte boeken of meer weten over de beschikbaarheid van deze ruimtes? Vul dan het formulier in onderaan de pagina! 

Bereikbaarheid - Hall of Fame:

Wil jij weten waar je moet zijn voor jouw repeteersessie? Klik op dan op de onderstaande link om te zien hoe je het makkelijkst bij de Hall of Fame kunt komen. 

BEREIKBAARHEID

PRIJZEN - OEFENRUIMTES - 2024

New year, new prices! De huurprijzen van onze oefenruitmes zijn verandert! Betekent dit dat alles alleen maar duurder is geworden? Zeker niet! We geven bijvoorbeeld vette kortingen tijdens onze daluren. Daarnaast gaan we met één of twee kleine euro's omhoog op onze algemene tarieven, maar dit doen we alleen zodat we jouw repetitiesessies nog beter kunnen maken!
 
Sta je bij ons onder contract? Dan hebben we meer mooi nieuws, want vanaf februari kunnen je spullen opgeslagen worden in een opslagruimte. Dat betekent geen onnodig gesjouw meer en nog sneller beginnen met repeteren. Alle tarieven vind je hieronder.
 
𝗟𝗘𝗧 𝗢𝗣! Deze tarieven zijn ingegaan vanaf 𝟬𝟭-𝟬𝟮-𝟮𝟬𝟮𝟰 en zijn heel 2024 geldig!

Algemene tarieven - 2024:

Grote oefenruimte:€13,50 per uur
Kleine oefenruimte: €12,50 per uur

 

Kortingen - 2024:

Onze daluren zijn van 10:00 tot 18:00 van maandag t/m vrijdag. 

Daluren tarief: Daluren: 10:00-18:00, maandag t/m vrijdag.€10,- per uur
Studenten Docenten tarief: Studenten/docenten tarief op vertoon van bewijs.€10,- per uur

 

Nieuwe tarieven contracten- 2024:
Voor bands die structureel bij de Hall of Fame repeteren is het mogelijk om een korting te ontvangen d.m.v. een contract. 
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

 

 

 

Onze twee kleine oefenruimtes

De kleinere oefenruimtes zijn perfect voor bands van 3 tot en met 5 personen of gewoon voor in je uppie! Deze ruimtes zijn ook van alle gemakken en materialen voorzien en zorgen voor de perfecte repeteersessie. De twee ruimtes zijn te vinden op de eerste verdieping aan de linker en rechter kant van ons skatecafé.

 

Elke ruimte beschikt over een P.A, microfoons, drumstel en diverse versterkers.

Onze twee kleine oefenruimtes
Tape decoration image
Tape decoration image

De grote oefenruimte

Onze grootste oefenruimte is ideaal voor het repeteren met een grote band van 6 tot 10 personen. Daarbij is deze ruimte ook geschikt voor koren en kleine orkesten. Deze ruimte is te vinden op de begaande grond van de Hall of Fame aan de rechter kant van onze receptie.  

De grote oefenruimte
Tape decoration image
Tape decoration image

Contactformulier