Rabo Club Support
Rabo Club Support
Rabo Club Support
Rabo Club Support
Rabo Club Support

Rabo Club Support

Cultuur

De Hall of Fame is één van de culturele hotspots in Tilburg en bij ons valt van alles te beleven! Onze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties en diensten op het gebied van urban sports en cultuur. Na de verbouwing van ons pand, zullen wij weer zo'n 300 evenementen per jaar organiseren op het gebied van muziek, kunst, sport en meer! Daarnaast komen skaters van over het hele land naar ons nieuwe skatepark en beheren wij repetitieruimtes voor (lokaal) muzikaal talent.

Ons doel

Dankzij de vele verbouwingsprojecten in de spoorzone, waaronder de verbouwing van de Hall of Fame, mag er wel weer aandacht besteed worden aan de vergroening van deze toffe publieke omgeving. Gras wat terug moet groeien, circulariteit in water bij ons koffietentje 'Stoom', bomen planten, moestuintjes aanleggen, etc. Wij zullen ons de komende tijd hard maken om dit voor elkaar te boksen. Dit kunnen wij niet alleen en daarom hebben we hulp nodig. Stem nu voor vergroening van de Hall en spoorzone!

Vorig jaar

In mei 2022 opent ons gerenoveerde pand. Fantastisch dat het niet meer lekt en beter isoleert, maar we willen ook het interieur een flinke opkikker geven. Waarom? We willen onze open ruimte, de 'foyer', vanaf dan ook overdag open hebben en nog meer wijden aan kunst en doe-dingen. Om dit tof en functioneel te kunnen aankleden zoeken we materialen en investerende partners.