Test
Test
Test
Test
Test

Test

Test landingspagina

Hebben jullie kluisjes of een garderobe?

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas, tas of andere bezittingen op te bergen. In een kluisje is plek voor twee jassen of een tas. De inworp voor een kluisje is een twee euro munt. Moet je tussentijds in je kluisje zijn, vraag dan even bij de bar of iemand tijd heeft om je te helpen, zodat je niet nogmaals twee euro hoeft in te werpen. Heb je veel spullen of een hele grote tas, dan kan je beter een groter kluisje op het station nemen.

Oordoppen?

Het geluid in de concertzaal kan heel hard zijn en dat is mogelijk slecht voor je oren. Zorg daarom dat je altijd oordoppen bij je hebt. Vergeten? Voor €3,- kun je ze aanschaffen bij de Thunderplugs automaat naast onze foyerbar. Meer informatie over gehoorbescherming, geluid en gehoorschade vind je op ilovemyears.nl

Naar de Hall of Fame in de rolstoel?

Natuurlijk. Zowel bij de concertzaal als het skatepark bevindt zich een miva toilet. Tevens zijn overal in het gebouw rolstoel ramps en rolstoelhellingen zodat je je makkelijk kunt verplaatsen. Mocht je een concert bezoeken, bel of mail ons tijdig van tevoren zodat we je goed kunnen informeren. Recht voor onze entree is een invalidenparkeerplaats.

Kan ik gekochte tickets annuleren?

Wij geven geen geld terug voor gekochte tickets. Je kan altijd proberen je tickets te verkopen via Ticketswap.