Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)
Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)
Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)
Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)
Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)

Vacature directeur Hall of Fame Tilburg (fulltime, m/v)

Over de Hall of Fame

De Hall of Fame is niet meer weg te denken uit de Tilburgse Spoorzone. Het is dé broedplaats voor urban sports & culture, die door Tilburgse jongeren is opgericht en inmiddels zijn sporen heeft verdiend.  De Hall of Fame geeft jongeren en beginnende organisaties de kans om hun dromen te verwezenlijken door steun, ruimte en creatieve hulp te bieden. Het hart van de Hall of Fame wordt gevormd door het poppodium (Kernpodium C status) en het Ladybird skatepark. Daarnaast heeft de hall danszalen, oefen- en workshopruimtes en kantoorruimte voor startende ondernemers. Bij de Hall of Fame werken 14 personen (10 fte) en 120 vrijwilligers. 

Dit jaar heeft de gemeenteraad van Tilburg uitgesproken dat de Hall of Fame een blijvende plaats in de Spoorzone van Tilburg krijgt. We zijn op zoek naar een directeur die samen met ons deze nieuwe fase in wil gaan.  

 

Profiel

Onze nieuwe directeur is een echte verbinder en coach. Een belangrijke opdracht voor de directeur is om samen met het team de organisatie van de Hall of Fame klaar te maken voor de nieuwe fase in de Spoorzone. Van de directeur wordt verwacht mede de koers te bepalen en te houden, passend bij de ambities van de organisatie.

De directeur legt verantwoording af aan het bestuur van de Stichting Hall of Fame.

 

Onder de taken en opdrachten van de directeur vallen:

 • Opstellen en bewaken van een realistische exploitatiebegroting passend bij de veranderende situatie van de Hall of Fame;
 • Leidinggeven aan het team en de organisatie klaarstomen voor de nieuwe fase van de Hall of Fame;
 • Het bewaken van het karakter van de Hall of Fame;
 • Het realiseren van een vruchtbare samenwerking en afstemming met relevante partijen en organisaties, zowel lokaal, regionaal als nationaal;
 • Het vertegenwoordigen van de Hall of Fame in overleggen met partners en gemeente.

 

Onze ideale directeur is:

 • een moderne spin-in-het-web, een verbinder en een coach voor het team van de Hall of Fame;
 • koersvast;
 • een energieke persoonlijkheid die medewerkers en vrijwilligers kan enthousiasmeren en aan zich weet te binden;
 • een strategische/ beleidsmatige zelfstandige denker en ondernemende doener;
 • een gezaghebbende ambassadeur, in staat een volwaardig gesprekspartner te zijn voor de diverse partijen;
 • geïnteresseerd in podiumkunsten, skatecultuur en diverse jongerenculturen en heeft leidinggevende ervaring in minimaal 1 van de bovengenoemde sectoren.

 

Herken je jezelf in het bovenstaande, dan ontvangen wij je motivatiebrief en CV graag vóór 29 november 2019. Je kunt deze sturen naar chris@hall-fame.nl.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vaste functie met een relatief bescheiden salaris in een zeer dynamische en interessante omgeving. Een ondernemende directeur zal niet alleen de organisatie verder weten te professionaliseren, maar ook zijn eigen functie.

 

Procedure

Gesprekken vinden plaats in twee rondes tussen 1 december en 13 december. Het is mogelijk dat er een derde ronde wordt ingepland.

Wil je meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Chris van Looij (voorzitter bestuur Hall of Fame) per mail te bereiken via chris@hall-fame.nl