Vacature entreevrijwilliger
Vacature entreevrijwilliger
Vacature entreevrijwilliger
Vacature entreevrijwilliger
Vacature entreevrijwilliger

Vacature entreevrijwilliger

De Hall of Fame
In het hart van de spoorzone ligt het unieke, industriële pand van de Hall of Fame: een creatieve vrijplaats die ruimte biedt aan een skatepark, concertzaal, oefenruimtes én een grote groep vrijwilligers. De Hall of Fame is een plek voor spontane ontmoetingen, creativiteit, ontwikkeling en experiment. Of het nu een punkshow, hiphopshowcase of een grote skatewedstrijd is, er is altijd wat te beleven. De Hall of Fame is een plek voor iedereen, een plek waar je jezelf mag zijn, waar je mag leren, vallen, opstaan en ontwikkelen. Lijkt dat je wat? Lees dan snel verder!

Verbouwing
Momenteel is de gemeente het pand van de Hall of Fame grondig aan het renoveren en verbouwen. Gelukkig kunnen wij delen van het gebouw wel nog gebruiken, waardoor het skatepark open is en we ook nog programma kunnen organiseren. Dit betekent ook dat we in het voorjaar van 2022 een prachtig, vernieuwd pand krijgen!

Wat ga je doen?
Je verkoopt en controleert kaartjes tijdens onze shows en evenementen. Je staat vaak samen met een andere vrijwilliger en er is altijd een beheerder aanwezig. Je kunt jezelf inplannen op diensten die jou uitkomen. De diensten zijn vooral in het weekend, maar ook af en toe op doordeweekse avonden.

Wat verwachten we van jou?
- je kan min. twee diensten per maand werken
- enthousiasme!

Wat krijg je van ons?
- vrijwilligersmuntjes voor je gewerkte uren, die je bij ons kan uitgeven
- gratis toegang tot het skatepark
- gratis toegang tot concerten en evenementen
- onderdeel zijn van een leuk, hecht team
- de mogelijkheid om input te leveren tijdens onze maandelijkse vrijwilligersvergadering
- een jaarlijks uitje en andere leuke activiteiten

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje of appje naar mascha@hall-fame.nl / 0642861488