VACATURE MARKETING COÖRDINATOR
VACATURE MARKETING COÖRDINATOR
VACATURE MARKETING COÖRDINATOR
VACATURE MARKETING COÖRDINATOR
VACATURE MARKETING COÖRDINATOR

VACATURE MARKETING COÖRDINATOR

Bij de Hall of Fame kan je jezelf zijn. Je zit hier midden in de bruisende muziek- cultuur- en skatescene. Als marketeer ben jij de verbindende factor tussen artiest en publiek én ben je verantwoordelijk voor het aanspreken van een grote diversiteit aan doelgroepen. Bij ons kan jij al je creativiteit kwijt in je werk.

Overdag werk je aan een promotieplan voor een landelijke skateboardwedstrijd. Je gaat bij Stoom koffiedrinken met een nieuwe samenwerkingspartner. Daarna mail je een boeker voor de nieuwe presskit van die sicke hiphop act. Je stagiaires gaan aan de slag met het aankondigen van de show en jij werkt ondertussen de marketingplanning bij. Het laatste uurtje duik je nog even de data in om de strategie te optimaliseren. In de avond check je de punkband die voor een volle zaal speelt en in de backstage maak je een praatje met de artiest. 

Om onze organisatie te versterken zoeken wij een marketing coördinator voor 32 uur (V/X/M).

Wat wij zoeken

Je bent een netwerker en brengt je eigen netwerk mee. Je kan goed uit de voeten met analytische tools en voelt je als een vis in het water in de online marketing. Het ontwikkelen van strategieën doe je met plezier. Je bent een teamspeler en je durft je grenzen aan te geven.

Een HBO werk- en denkniveau is een pré, maar we vinden jouw unieke kwaliteiten belangrijker dan een diploma. Hetzelfde geldt voor kennis van de muziek- urban sport- en cultuursector. Een onderzoekende en nieuwsgierige houding wordt zeer gewaardeerd.

Je bent creatief, open-minded en flexibel. Je vind diversiteit belangrijk en hebt oog voor de uiteenlopende doelgroepen van de Hall of Fame. Je kan buiten je bubbel kijken en ziet de mensen die niet altijd gezien worden. 

Taken

 • Het aansturen en positief motiveren van je team en stagiaires begeleiden
   
 • Resultaatgericht werken, niet bang om een commerciële visie met een maatschappelijke organisatie te verbinden
   
 • Ontwikkelen, uitvoeren en delegeren van (show)promoties/campagnes
   
 • Het plaatsen en analyseren van online promoties
   
 • Creatief schrijven voor verschillende doelgroepen
   
 • Online marketing
   
 • Het onderhouden van contact en uitbreiden van het netwerk met relevante partners, media en publiek
   
 • Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling
   

Stuur je sollicitatie met cv en motivatie (op creatieve wijze) voor 4 maart 2022 naar Max de Beijer, programmeur Hall of Fame via max@hall-fame.nl

De eerste gesprekken worden gehouden in de week van 7 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.