Archief
Archief
Archief
Archief
Archief

Archief

De Hall is weer volop open en we zijn echt intens aan het genieten! Op deze pagina kun je foto's terugvinden van de afgelopen shows. 

Nestter Donuts

Uit Alicante/Barcelona in Zuid-Spanje komt de vreemdste, grootste en wildste Flamenco-Thrash eenmansband ooit.

Geboren in 1993 in een flamenco-spelende familie van vrachtwagenchauffeurs, kwam hij in contact met Britse en Nederlandse toeristen die daar op vakantie waren. Geรฏnspireerd door hun muziek creรซerde hij zijn merkwaardige mix van Flamenco-Trash.

Op het podium is hij graag naakt, bespeeld hij de Maracas met zijn geslachtsdelen, en martelt hij zijn Flamenco-Trash gitaar als geen ander. Hij is wild, gek en hij is de enige Donut die zichzelf Nestter mag noemen.

Laat Nestter Donuts je verleiden in de wereld van wilde, wilde Flamenco-Trash.

Manu ft Multibeat & De stadsdichter van Tilburg

Manu van Kerbergen, oftewel: The king of spokenword brak met zijn solodebuut De Vloek Op De Overvloed (2008) landelijk door als woordkunstenaar. Voor zijn debuut werkte hij onder andere samen met bevriende muzikanten Kyteman, Typhoon, Blaxtar en contrabassist Kasper Kalf. Het muzikale werk van Manu wordt geroemd voor zijn tekstuele inhoud en de samenwerking met vele instrumentalisten. 

Een spokenwordsessie waarbij verhalen tot leven worden gebracht door middel van instrumenten, hoe vet is dat?

Zaagmanz // Subimago & The Burst

Zaagmanz is een initiatief vanuit de Hall of Fame waar we lokale artiesten een podium willen geven.
 
๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ-๐˜‚๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ: 

๐—ฆ๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ผ: modern wave, maar met de zoetigheid van pop, de dansbaarheid van electro en de puntigheid van een rockband. Psychedelisch en filmisch, maar ook eens keihard.
๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜: Classic rock coverband met o.a nummers van The Cult, Herman Brood, Guns n Roses en Heart.