menu
3610

Stichting Hall of Fame Next – Aspirant voorzitter

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van de Hall of Fame aan toe gaat? Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid, die over een jaar de rol van voorzitter op zich kan nemen.

In het hart van de Spoorzone ligt het industriële pand van de Stichting Hall of Fame, een unieke en pas gerenoveerde cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties en makers op het gebied van de cultuur- en skatescene. 

Vanaf 2023 draaien we weer een divers programma in ons gerenoveerde pand. We bestaan bijna 25 jaar en gaan onze tweede fase in de Spoorzone in. Als voorzitter in spe ben jij nauw betrokken bij dit nieuwe hoofdstuk van de Hall of Fame. 

Hall of Fame is een stichting met een directeur die de dagelijkse regie heeft en een bestuur dat eindverantwoordelijk is. Het bestuur van de Hall of Fame bestaat uit leden die vanuit hun eigen interesse, achtergrond en passie de culturele stichting helpen op vrijwillige basis. Deze bestuursfunctie is dus onbetaald. 

Als bestuurslid zet je de strategische koers van de Hall of Fame uit en neemt, geadviseerd door de directeur, belangrijke beslissingen over de toekomstbestendigheid van de Hall. Ook bekijk en controleer jij op de achtergrond de hoofdlijnen. 

Het bestuur van de Hall of Fame bestaat nu uit een bonte club van 5 mensen met diverse achtergronden. Graag willen we dit bestuur uitbreiden met iemand die nauw betrokken is met de activiteiten van de Hall of Fame en Ladybird Skatepark of met iemand die een soortgelijk initiatief goed kent. 

Wat zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een iemand die ervaring heeft met de cultuur- en skatesector. Iemand die samen met ons de toekomst in wil kijken en ons kan helpen met het vaststellen van een lange termijnvisie. Niet alleen voel je je betrokken bij de Hall of Fame, maar vertegenwoordig je ook onze vrijwilligers en medewerkers. 

Wij zoeken iemand die over ongeveer een jaar de rol van voorzitter op zich kan nemen. Wij willen namelijk een voorzitter die namens het bestuur het meest betrokken is bij de kernactiviteiten van de Hall of Fame en Ladybird skatepark. Binnen het bestuur is er genoeg kennis en kunde om jou als nieuwe voorzitter goed te kunnen begeleiden.

Een bestuursfunctie bij de Hall of Fame ga je voor 3 jaar aan. Ook kan je 1 keer herkozen worden. Dit betekent dat het bestuurslid maximaal 6 jaar bij het bestuur kan blijven. 

Wat bieden wij jou?
Je bent nauw betrokken bij het prachtige hoofdstuk van de Hall of Fame.

  • Je breidt je netwerk uit in verschillende sectoren zoals sport en cultuur.
  • Je krijgt de perks die elke vrijwilliger krijgt: gratis toegang tot het programma en muntjes voor een drankje.
  • Je doet ervaring op in een eervolle functie die goed op je C.V. staat. 

Heb je interesse? 
Das mooi! Je kunt je interesse tonen via een mail aan werken@hall-fame.nl. Je motivatie kun je richten aan Stijn Waijers, de huidige voorzitter van ons bestuur. 

Heb jij naar aanleiding van deze vacature nog vragen of wil je weten of het wel echt iets voor je is? Stuur dan een mail met je vraag en een voorstel voor een afspraak naar Frederik, onze directeur, via frederik@hall-fame.nl