menu

Dubbel afscheid bij Hall of Fame: oprichter Bob en directeur Frederik slaan ieder een ander pad in. 

22 jaar geleden was Bob Caarels een van de krakers die een oud zwembad hadden omgetoverd tot skatebaan en culturele broedplaats genaamd Hall of Fame. Een paar locaties en verbouwingen verder is Hall of Fame uitgegroeid tot een geroemd Tilburgs begrip. 

Iedereen die betrokken is bij de Hall weet welke onmisbare rol Bob de afgelopen 22 jaar heeft vervuld. In 2017 is Bob een ander project gestart: Stoom013 (beste koffie in Tilburg). Met de groei van Stoom013 en de geboorte van zijn zoon, heeft Bob zijn handen vol. Hierdoor heeft hij het moeilijke besluit genomen om zich terug te trekken bij de Hall. Gelukkig hoeven we Bob niet te missen, hij zit met Stoom013 pal naast ons. 

Naast Bob nemen we ook afscheid van Frederik Theuwis, onze directeur. De afgelopen vier jaar heeft hij zich keihard ingezet voor de Hall. Mede dankzij zijn inspanningen hebben we nu ons prachtgebouw.  “De Hall is me erg dierbaar en nergens anders heb ik in mijn werk zoveel tijd, en letterlijk bloed, zweet en tranen gestopt. Die intensiteit is nodig in de functie van directeur van de Hall”, aldus Frederik. Mede door de geboorte van zijn dochter kan hij de intensiteit van zijn functie geen gehoor geven. Hij vindt het belangrijk dat Hall of Fame de aandacht en liefde krijgt die het verdient. Daarom heeft hij besloten het stokje over te dragen in het najaar.

Bob is onvervangbaar, maar de taken die hij invulde worden in het team verdeeld. Na het vertrek van Frederik zal zijn rol tijdelijk op projectbasis worden ingevuld. In deze periode zal ook een nieuwe vaste directeur worden geworven. 

3889
Tape decoration image
Tape decoration image