menu
3463

Ontmaskerd! Het verhaal Achter de Magic Tom & Yuri show in de Hall of Fame

Op 15 maart waren Magic Tom en Yuri bij de Hall of Fame voor een hilarische punkgoochelshow. Check hier het interview om te weten hoe het er aan toe ging!

Wat vonden jullie van de show? 

Man man man, wat een show. Het begon al met een plottwist van heb ik jou daar. Magic Yuri kwam binnen en zei dat ze niet konden beginnen omdat Magic Tom zoek was. Iedereen balen natuurlijk, maar wel leuk om Magic Yuri te zien. Afijn, wat bleek nou, Magic Tom was er heel de tijd al! EN DAT WAS NOG MAAR HET BEGIN! Want daarna kwam nog iets met zwaarden, een ontstoken beenwond en iemand in het publiek had heel nice Reebokkies aan die Magic Yuri even mocht passen. 

Kunnen jullie ons wat vertellen over de voorbereidingen van de show? 

Zeker weten, houd je maar stevig vast, want daaaar gaaaan we! 

We zijn bij het graf van prins Friso langsgegaan om inspiratie op te doen voor deze show. En we moesten ook een groter busje kopen, dus nu hebben we een Renault Trafic. Want we hebben een hele kerk mee als decor, dus dat is altijd flink sjouwen. Maar gelukkig hielpen de spierbonken van de Hall of Fame Mike en Joep een handje mee. Dat zijn nog eens gasten waar je op kan bouwen. 

Wat vinden jullie van de Hall of Fame? 

Leuk dat je het vraagt. Magic Yuri is namelijk een geboren skater maar hij is opgevoed als rater. Thuis mocht hij alleen nooit skaten, dus dat deel van hem is duidelijk onderontwikkeld. Hij is echter een uitstekende rater en hij rate vaak op of rondom skateparken. Dus voor een rating van Hall of Fame ben je bij hem aan het juiste adres: aardige mensen, gezellige sfeer, 5 uit de 5 plekken! 

Als je nou meer wilt weten over hoe Magic Yuri zo'n uitstekende rater is geworden, kijk dan hier onder de origin video. SPOILER: zijn vader is een soort tiran ofzo.