menu

Ruud Lemmen benoemd als interim-directeur voor de Hall of Fame

De Hall of Fame heeft Ruud Lemmen benoemd als interim-directeur. Hij zal in september het stokje overnemen van Frederik Theuwis, die enige weken geleden zijn vertrek heeft aangekondigd. Ruud Lemmen zal tot medio 2025 deze functie bekleden.

Ruud Lemmen (44 jaar) was tot september 2023 dertien jaar lang verantwoordelijk voor het programmabeleid van 013 Poppodium. Ook is hij een van de oprichters van festival WOO HAH! en was hij daar negen jaar lang festivaldirecteur. Momenteel is Ruud op freelancebasis werkzaam voor diverse opdrachtgevers, waaronder het Amsterdams Fonds voor de Kunst en de Herman Brood Academie.

De Hall of Fame is na de grootschalige verbouwing in 2022 een nieuwe fase ingegaan met een permanente plek in de Spoorzone. Deze vrijplaats biedt ruimte aan een concertzaal, de creatieve broedplaats ‘Hall90’, het Ladybird Skatepark en diverse oefenruimtes.

Ruud Lemmen: ‘Toen ik benaderd werd of ik interim-directeur wilde worden voor de Hall of Fame hoefde ik niet lang na te denken. Al vanaf dat ik in mijn twintiger jaren in Tilburg kwam wonen ben ik regelmatig in Hall of Fame te vinden en heb ik dit altijd een inspirerende plek gevonden. Met de verbouwing net achter de rug zie ik veel kansen om de skate-, jongeren- en popcultuur die de Hall of Fame aanspreekt nog beter bij elkaar te brengen. Ik kijk er naar uit om de Hall of Fame en alle medewerkers de komende periode een mooie nieuwe fase in te leiden.’

Ruud Lemmen benoemd als interim-directeur voor de Hall of Fame
Tape decoration image
Tape decoration image