menu

LOB DAGEN - VMBO ON STAGE

Workshops Hall of Fame

LOB DAGEN - VMBO ON STAGE

Leer skateboarden in het nieuwe Ladybird Skatepark, ontdek nieuwe muziek, dans je zolen kapot in onze verbouwde concertzaal, jam met je band in een van de drie nieuwe oefenruimtes of drink in alle rust een kop koffie bij ons of in de opgeknapte wagon van onze buren ‘Stoom 013’. De Hall of Fame is een cultuurfabriek waar van alles te beleven valt.

 

 

Max de Beijer, Bob Caarels & Maxim van Someren

Workshop Programmering @Hall90

Ons programma-team neemt je mee in het creëren van programma, van het waarmaken van jongeren hun droom tot het boeken van idolen! Hoe organiseer je een Expositie? Hoe bouw je iets moois met een community? En hoe haal je tourende artiesten naar de Hall of Fame? Bob, Maxim en Max nemen je mee in hun werk als programmeur!

 

Ruben Hoogendoorn

Workshop fysieke en mentale gezondheid @Ladybird Skatepark

Praat met een van onze Ladybird Skatepark beheerders over de balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Ruben neemt jou mee in zijn werk binnen defensie, sporteducatie en psychiatrie. Hoe gebruikt hij deze ervaring binnen zijn werk bij de Hall of Fame? 

 

Mascha van Kleef

Workshop fotografie @Skatecafé

In deze workshop leer je over verschillende soorten fotografie en krijg je tips over hoe je een goede foto maakt. We gaan het hebben over licht, compositie en de inhoud. Deze onderwerpen zijn ook toe te passen wanneer je fotografeert met je telefoon.

 

Erwin Werkers 

Workshop geluidstechniek @Concertzaal

Als geluidstechnicus ligt de voorbereiding en verzorgen van geluid tijdens een concert of evenement bij jou. Van opbouwen en soundchecken met artiesten tot het maken van de show zelf. Wat komt er allemaal bij kijken?

 

Max Mutter 

Workshop lichttechniek @Concertzaal

Onze lichttechnici verzorgen de lichtshow tijdens een concert of evenement. Ze hebben een erg belangrijke rol, namelijk zorgen voor sfeer! Wat komt hier allemaal bij kijken en hoe wordt je lichttechnicus? 

 

Joris van Pol 

Workshop marketing @Ladybird Skatepark

Joris gaat jullie een kijkje laten nemen in de keuken van de marketingafdeling van de Hall of Fame. Hoe promoot je goed een show? Welke kanalen/middelen kun je het beste inzetten voor de promotie? Hoe zit het met advertenties op social media? Wat zijn de voor en nadelen van online & offline promotie? Dit zijn allemaal vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben en die wij met jullie gaan behandelen. Tot dan!

 

Elle Rooijendijk & Hanne Geurts 

Tweeluik Workshop Productie & Beheer @backstage

Neem een kijkje achter de schermen van de Hall of Fame. Hanne & Elle nemen je mee in hun functie als productieleider en beheerder tijdens concerten en evenementen. Van het aansturen van personeel tot het in de watten leggen van de artiesten. 

+

Frederik Theuwis 

Workshop carrière @oefenruimte1

Als directeur van de Hall of Fame houd ik alles achter de schermen in de gaten. Vanuit dat overzicht vertel ik graag over hoe je nou zo’n bruisende plek draaiende houdt. Hoe zit het met vrijwilligers en betaald personeel? En hoe kan je als jongere terecht komen op zo’n plek? En natuurlijk is er tijd voor jouw eigen vragen!

 

Paul Zoontjens (Het Pophuis)

Workshop studiotechniek @audioruimte

Altijd al eens willen weten hoe je muziek kan opnemen? Het Pophuis neemt je mee in hun audioruimte! Leer alles over het proces en krijg de kans om samen wat op te nemen.