menu
Another Now + Changing Tides

Another Now + Changing Tides

Stevige Metalcore in een elektronisch jasje

Be ready, want op 19 oktober betreed Another Now ons podium! Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en Crystal Lake creëert de band een eigen sound met invloeden uit de metalcore en alternative metal. Verwacht een avond vol rammende muziek met een frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën. 

In hun eerste jaar (2019) was ‘Lotus/Echoes’de eerste (dubbel)single release van de band. Kort daarop volgde een tweede single, ‘Shijima’. Deze succesvolle releases en hun energieke liveshow leverde hen een uitverkochte Melkweg show als openingsact voor metalcore gigant Ice Nine Kills en wisten ze een plek te veroveren op festivals Jera on Air, Popronde en Submitfest.

 

Op 16 juni 2021 bracht Another Now hun debuutalbum ‘OMNI’ uit. De oorsprong van het album gaat terug naar het einde van 2019, toen de band de eerste beginsels van enkele nieuwe tracks ontwikkelde in de studio. Voor het eerst was de band flink aan het experimenteren met elektronische elementen van diverse muzikale stijlen en dit vormde de basis voor de toon van het album. 

In het voorjaar van 2021 brachten ze al eerste singles ‘Parallax’, ‘Trojan’ en ‘Cascade’ uit die werden opgepakt door platformen als Rock Sound, KERRANG! Magazine en Spotify’s ‘New Core’, ‘New Metal Trackt’ en ‘New Blood’ playlists.

 

CHANGING TIDES

Deze metal band uit Noord-Brabant haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van stevige gitaarriffs, diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

TICKETS: €15,00
 
 
Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR
 
DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30