menu
België vs Nederland Afterparty

België vs Nederland Afterparty

Alsof je nog niet moe genoeg bent na al dat skaten

6 April is het skatetoernooi; België vs Nederland bij Ladybird Skatepark, en wie zouden wij zijn als we geen te gekke afterparty regelen! 

Na deze dag skaten (of er naar kijken, of niet) verzorgen we aansluitend een avond met meerdere artiesten waar hiphop overduidelijk de overhand heeft. Een DJ zal de avond aan elkaar lijmen (T.B.A.).

 

PROGRAMMA: 

  • BERRY

Moet BERRY eigenlijk nog voorgesteld worden? De Brusselse rapper dropte eind vorig jaar ‘Top Niveau II’, zijn twaalfde project en heeft er waarschijnlijk nog even veel in zijn schuif liggen. Gekend van classic tracks als ‘Tot De Dood’ en ‘Scottie Pippen’ en albums als ‘Breed & Boos’ en ‘Exact’ is BERRY de vertegenwoordiger bij uitstek van underground rap in België.

 

  • NAG

Antwerpse rapper NAG is sinds 2008 een vaste waarde te noemen in de Belgische hiphop scene. Hij stond mee aan de wieg van EIGEN MAKELIJ, het Antwerpse hiphop label waar hij zich niet alleen als rapper maar ook als getalenteerd beat-maker ontpopte. Door de jaren bracht hij verschillende solo projecten uit maar ook samenwerkingen met LEFTO, Zwanger Guy, Title, Yong Yello & Deadbeat Larry o.a. Zijn passie voor muziek groeide uit naar een liefde voor geluid. 

  • DJ SUESIDE

In 1983 kocht hij zijn eerste plaat. Nu meer dan 38 jaar later is DJ SUESIDE de Europese Hiphop/R&B DJ met de meeste internationale optredens achter zijn naam. Hij deed in meer dan 40 verschillende landen 4 wereldtours en is zeker nog niet klaar! Vrijdag bij de Hall of Fame.