menu
Beraadgeslagen

Beraadgeslagen

GEANNULEERD

Bij deze willen wij jullie mededelen dat het optreden van Beraadgeslagen op 16 maart geannuleerd gaat worden. Wegens omstandigheden kunnen zij helaas niet meer optreden. Samen met Beraadgeslagen zijn we aan het kijken of er een nieuwe datum kan komen.

Als het evenement verplaatst gaat worden, blijven de tickets geldig voor de nieuwe datum van het evenement.

Voor de liefhebbers van ‘Lander & Adriaan’, ‘Dans Dans’ en ‘Stuff’.

Altijd al een show van dichtbij willen meemaken? Maar dan ook echt dichtbij?! Dan is de show van BeraadGeslagen echt iets voor jou! De band speelt midden in de zaal, tussen het publiek. Kom uit je plaat gaan want stilstaan is geen optie!

 

BeraadGeslagen = Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck. De eerste is toetsenist en bekend van zijn soloproject FULCO, de ander drumt bij STUFF en sinds niet al te lange tijd oproer aan het maken als onderdeel van Lander & Adriaan.

Samen maken deze twee improvisatie-atleten jazz in combinatie met experimentele Nederlandstalige pop en zijn ze in ultieme vorm, zeker nu ze terug zijn met het nieuwe album ‘Altijd Bewust Bewegen’. Op dit album gaat het duo op zoek naar bewegingsredenen, waarbij ze bewondering voor sport combineren met het opzoeken van muzikale grenzen.

 

Bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. 

 

Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. 

 

TICKETS

€17,50

 

TIJDSCHEMA:

Volgt.

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR 

 

 

 

Wells

Wells heeft zijn roots in de hiphop en ontdekte zijn passie voor sampling. Dit leidde tot een groeiende interesse in soul, jazz en funk, die terug te horen zijn in zijn huidige selectie van clubmuziek

Na bekendheid te hebben gewonnen als de sidekick-dj van @vproflowerboy en optredens in poppodium 013 in Tilburg, heeft Wells zijn naam stevig gevestigd in de scene en is het nu tijd voor de volgende stap.

Wells
Tape decoration image
Tape decoration image