menu
Black Smoke Brigade + House Arrest

Black Smoke Brigade + House Arrest

Ep Release!

Op 12 juni 2024 komt de explosieve sound van Black Smoke Brigade tot leven in de Hall of Fame! Dan presenteert deze Tilburgse rock band haar debuut EP in eigen stad. Bereid je voor op een avond vol strakke riffs en stevige beats die de Hall gaan omtoveren tot een rock tempel uit de jaren 70. Een absolute must voor liefhebbers van ongecompliceerde rock ‘n roll in het straatje van Led Zeppelin en Black Sabbath!

Black Smoke Brigade is ontstaan uit de levendige muziekscene van Tilburg in het begin van 2023, door de samenwerking van gitarist Didier Smits en bassist Camiel Zeegers. Met het dynamische vocale talent van Frank Jansen en de ritmische intensiteit van Raf Senden op drums, vormde de line-up zich tot een rockkrachtpatser, geïnspireerd door legendes als Rival Sons, Black Sabbath en Led Zeppelin. Hun muziek is een fusie van pure energie en rauwe passie. Verwacht een energieke ervaring bij hun aankomende shows en houd de release van hun singles in 2024 in de gaten, want Black Smoke Brigade verovert de rockscene met kracht.

 
DEUREN: 20:00
HOUSE ARREST: 20:45
BLACK SMOKE BRIGADE: 21:30
 
 
 
 

House Arrest

Als je drie liefhebbers van ongecompliceerde, raampjes-omlaag-en-knal-die-radio-over-je-shitty-speakers-vol-aan gitaarbands als Thee Oh Sees, Ty Segall en Together Pangea bij elkaar gooit, wat krijg je dan? Het antwoord: je moet verplicht binnenblijven en komt niet meer buiten totdat je (500) Days Of Summer 500 keer hebt gezien. Eh, we bedoelen natuurlijk: House Arrest. 

House Arrest
Tape decoration image
Tape decoration image