menu
Blokgolf

Blokgolf

Synth wave, electro, acid

Synth wave avonturiers opgelet! Het is weer tijd voor een nieuwe Blokgolf. Zo net voor de feestdagen kunnen we genieten van de dansbare grooves van de 3-mans formatie ‘Straaljager’. Daarnaast zijn er genoeg ruwe talenten die met hun experimentele beats, jullie live meenemen op hun muzikale reis. Ben jij in de mood voor oldschool dubstep? Dan pakt OBVRS jou helemaal in! Ga je toch iets lekkerder los op de etherische pop van 'Liza Driez', dan is dat ook helemaal oké. 

Vervolgens vliegen we door de geluidsbarrière met Liza Dries. De in Keulen gevestigde kunstenaar en producer, onderzoekt de crossovers van experimentele geluiden en etherische popmuziek. Haar liedjes verbeelden een wereld die veel zachter is dan de werkelijkheid, waar intieme thema's worden vervreemd door digitale, glitchy geluiden en stemvervormingen.

De uit Eindhoven afkomstige OBVRS neemt ons mee naar buiten de dampkring. Intergalactische klanken van dubstep en drum and bass voeren hier de boventoon. Met zijn modulaire synth weet hij iedereen achterover te blazen. Durf jij het aan?! 

 

PROGRAMMA:

  • Straaljager 
  • OBVRS (Dubstep & Drum & Bass)
  • Liza Dries (etherische popmuziek)

 

Tickets: €10,-

 

 

DEUREN: 20:00

START PROGRAMMA: 20:30

EIND TIJD: 02:00

Koop tickets Facebook event
Datum 08-12-2023
Tijd 20:30
Genre Dance, Drum 'n Bass / Jungle, Synth Wave