menu
Club 3voor12 Tilburg: NORE + Andy & The Antichrist + Cashmyra

Club 3voor12 Tilburg: NORE + Andy & The Antichrist + Cashmyra

Punk

Wij presenteren: Club 3voor12 Tilburg! Kom op 28 september 3 lokale bands checken in de Hall. Bij NORE dein je het ene moment mee op een nummer over existentiële vraagstukken, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie. Andy and the Antichrist maakt muziek die een dunne lijn bewandelt tussen pop en heavy indie, waarbij zowel de heupen als de ellebogen van de luisteraar in beweging dreigen te komen. En De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. 

 

NORE

Alternatief maar knuffelbaar; het vijftal van de band NORE heeft het hart op de goede plek zitten. Met een mix van energieke en rustigere indiemuziek nodigt NORE de luisteraar uit om het leven in één optreden te doorlopen. Het ene moment dein je mee op een nummer over existentiële vraagstukken, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie. Als toeschouwer maakt het niet uit wie of wat je bent, hoe oud of hoe jong- iedereen is welkom.  

Andy and the Antichrist maakt muziek die een dunne lijn bewandelt tussen pop en heavy indie, waarbij zowel de heupen als de ellebogen van de luisteraar in beweging dreigen te komen. 20 april brachten ze hun langverwachte debuutalbum Awful/Awesome uit.

Cashmyra

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde het meerdere malen in Vera en deed het mee aan Popronde. Op de nieuwste EP 'Privé' komt het duo meer tot wasdom en deelt het een persoonlijkere kijk op het leven. 

 

TICKETS: €12,00 

Let op !  

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER. 

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR 

DEUREN OPEN: 20:00 

START PROGRAMMA: 20:30