menu
Die Wilde Jagd + James Cook

Die Wilde Jagd + James Cook

GERMAN PSYCHEDELIC MINIMALISM

"Het gaat over de voortdurende ontplooiing van het zijn, over de verleidelijke krachten van het leven, een ode aan het bestaan ​​en de transformatie naar geluk." Zo beschreef songwriter ‘Sebastian Lee Philipp’ de conceptuele creatie van hun laatste album ‘OPHIO’. 

Met een minimalistische, duistere intensiteit brengt Die Wilde Jagd een atmosferische combinatie van drama, romantiek, extase en melancholie. Na het releasen van drie albums en meerdere EP’s, gevolgd door talloze internationale optredens is het nu tijd om Tilburg opnieuw te laten zien wat ze waard zijn. Opnieuw ja! Die Wilde Jagd zette al eerder een spektakelstuk neer op het Roadburn Festival waarmee ze bekendheid hebben afgedwongen bij deze festivalgangers. Door onze kleine zaal ben je meer dan ooit in staat om in exaltie te geraken.

This is the place to be (in trance & dance)!

De liveshow van Die Wilde Jagd bestaat uit Sebastian Lee Phillip op de gitaar, electronics en vocaal, Ran Levari op de drums en percussie en Lih Qun Wong op de cello en met vocals. 

De artistieke groei van James Cook, van de invloedrijke, baanbrekende electro rock van zijn band NEMO in de jaren 00, de barokke kamermuziekpop van 'The Dollhouse', de eclectische indiepop van zijn solowerk tot aan zijn recentere uitgestrekte gitaarklanklandschappen, is consistent goed ontvangen in heel Europa door radiodj's, critici, muzikanten en fans. Dit jaar heeft hij prestigieuze optredens in het voorprogramma van new wave-legende Lene Lovich en het indrukwekkende avant Kraut-project 'Die Wilde Jagd' van medesamenwerker Sebastian Lee Philipp.

 

TICKETS: €17 INCL.

 

TIJD:

  • DEUREN OPEN: 20:00
  • START PROGRAMMA: 20:30
  • EIND: 23:45
Koop tickets Facebook event
Datum 23-05-2024
Tijd 20:30
Genre Rock