menu
Docile Bodies

Docile Bodies

Debuut album show

De Tilburgse formatie Docile Bodies speelt op 15 november in de Hall of Fame. Hun debuutalbum 'Light Will Come Our Way' wordt op 11 oktober uitgebracht.

De Tilburgse formatie Docile Bodies speelt zwaarmoedige, Scandinavisch klinkende postpunk gekenmerkt door grootse sounds en gepredikte vocalen. De band brengt een geluid dat even aanvallend als terughoudend aanvoelt, met teksten die eentonigheid en de waarde van hoop verkennen.

'Light Will Come Our Way' is een verzameling van meditaties over kunst, natuur en familie. In hun eerdere werken, zoals hun debuutsingle 'Only This' (2020) en hun eerste EP 'Arc' (2022), diende het (botanische) landschap voornamelijk als metafoor voor hopeloosheid en desolatie. Op dit nieuwe album vindt er een verschuiving plaats en wordt er een zelfverzekerder idee van de natuur omarmd, hoewel dit niet volledig wordt omarmd.

Tot nu toe hebben ze een EP en een handvol singles uitgebracht, waarvan Monolith de laatste is, uitgebracht op het Amerikaanse label Á La Carte. De band heeft opgetreden op festivals zoals Best Kept Secret, Here’s The Thing, Geleen Calling en Offroad.

Support door:

Brian Omen

L'Orne

TICKETS: €15,- incl.servicekosten

TIJD:

  • DEUREN: 20:00
  • START PROGRAMMA: 20:30
  • EIND: 23:55
Koop tickets Facebook event
Datum 15-11-2024
Tijd 20:30
Genre Punk