menu
En Attendant Ana

En Attendant Ana

Indie & fransepop

'En Attendant Ana', het Parijse kwintet, bracht in februari 2023 hun derde album 'Principia' uit, een verfijnde indiepopcollectie die een grote stap voorwaarts markeert. Onder leiding van Margaux Bouchaudon, met toevoeging van trompet en saxofoon door Camille Frechou, verkent de band wereldse verwarring met een filmische, romantische twist. 

Bandleider en belangrijkste songwriter Margaux Bouchaudon's stem verankert veel van de nummers op "Principia", haar kristalheldere zang klinkt als een bel terwijl de band onder haar zweeft en wiegt. De nummers op "Principia" werden gecomponeerd vanuit een staat van verwarring over de staat van de wereld en haar plaats daarin, op zoek naar antwoorden naar binnen en naar buiten. Ze stellen onze perceptie van anderen ter discussie, die zij van ons hebben en uiteindelijk die wij van onszelf hebben in een samenleving waarin het individu koning is en de groep vergeten wordt.

Verwacht op 12 april een strakke show waarbij indie en fransepop sierlijk met elkaar verstrengelen en waar een ‘kidnapthedj’ de avond zal volmaken. 

 

TICKETS: €13,50 incl. servicekosten

 

TIJD:

  • DEUREN: 20:00
  • START PROGRAMMA: 20:30
  • EIND: 00:00