menu
Engel

Engel

De Veertig Plus Tour

Omdat het zuiden al veel te lang niet is bezocht, komt Engel op vrijdag 19 januari naar Hall of Fame. Met vrienden Just en DJ Native zet Engel een show neer waar de liefde voor Hiphop vanaf spat. Daarnaast komen MiGA, Surya & Robian de support verzorgen.

Dit wil je niet missen!

In Nederland zijn er weinig artiesten zo productief als Engel. De Amsterdamse Horinees bracht in 2002 zijn eerste demo uit en releasde vervolgens bijna jaarlijks een album. Met zijn openhartige en soms pijnlijk herkenbare teksten weet hij zich te onderscheiden in het Hiphop-landschap. Tel daar de opvallende samenwerkingen met o.a. Paul de Munnik, Def P, Sticks, Tim Knol en Masta Ace bij op en je hebt een rapper die zich moeilijk in een hokje laat plaatsen. Precies de plek waar Engel zich het liefst begeeft!

Engel komt niet alleen, check de support hier onder!

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

 

DEUREN OPEN: 20:00

START PROGRAMMA: 20:30

EIND PROGRAMMA: 23:55*

 

 

Support van: Surya & Robian

Tussen 2005 en 2010 reisde Surya stad en land af om mee te doen aan de ene na de andere rap battle. Hij heeft er tientallen op zijn naam weten te schrijven, waaronder Freestyle voor de GRAP, Lord of the Mic en de State TV battles van omroep BNN. Behalve eeuwige roem en zes luxe sportauto’s heeft hij er vooral ook veel goede herinneringen aan overgehouden.

Robian circuleert in de Amsterdamse scene sinds de Albert Heijn heist in 2001. De man hostte Live On The Low, won in 2005 de Battle TV van NPS en bracht ons in 2007 het nieuws in rapvorm op 100% NL. Daarnaast kent menigeen deze heer waarschijnlijk vanwege zijn duo met mederapper Surya.
 

Surya | Throwback Sessie 2009 | 101Barz

Support van: Surya & Robian
Tape decoration image
Tape decoration image

Support van: MiGA

Je kunt MiGA een ruwe diamant noemen, met zijn liefde voor stoffige samples en drumbreaks rapt hij de oren van je hoofd. Harde punchlines met een flinke dosis humor is het trademark van deze Almeerse rapper. Hij timmert hard aan de weg en begint behoorlijk naam voor zichzelf te maken. Zijn bekendste nummers zijn ''Rimpels'', ''Kalm Hoe?'' en de samenwerking met Kaascouse ''Boeien".

Na de EP ''ANNO '84'' en de ''Weirdo'' tape, brengt hij tegenwoordig muziek uit onder de vlag van Engelland, waaronder de vrolijke single ''Taxi'' die is geproduceerd door Dopaganda. MiGA is graag op het podium te vinden, het is een plek waar hij zijn skills optimaal kan laten shinen. DJ Ra zorgt op de draaitafels voor de muzikale begeleiding en samen laten ze je zien dat echte hiphop nog leeft!

MiGA - MIC CHECK part 1

Support van: MiGA
Tape decoration image
Tape decoration image