menu
Garage Sale

Garage Sale

UK GARAGE

Het is tijd om het dak eraf te blazen in Tilburg!

Op 27 januari wordt de Hall of Fame omgetoverd tot een muzikale dansmarkt, Garage Sale. Hier kunnen alle muziekliefhebbers opzoek kunnen gaan naar de beste beats en tunes. 

We hebben tussen het stof op zolder en de rommel in onze garage gegraven om de meest fantastische UK Garage-tracks voor jullie te vinden. Achter de garagedeuren van de Hall zullen lokale talenten, waaronder Ryan Clay, de speakers laten knallen met de meest originele tracks. Ook gaan we opzoek naar nieuw talent. Aan de hand van een DJ contest geven we het podium aan een gedreven DJ die de avond voor ons gaat openen en hiermee het slot van de garage haalt. Voor de volledige line-up, check @residancee.

Garage Sale is een feest georganiseerd door Residance, een evenementenorganisatie die mensen samenbrengt door opkomende of onbekende muziekgenres en dj's een podium te geven. Zo creëren wij een thuisgevoel voor iedereen. Misschien ken je ons al van eerdere feesten, zoals Housewarming en Badkuip. Nieuw of al een bekende Resident, wij nodigen je uit om op 27 januari ons 'thuis' in onze geliefde stad Tilburg te bezoeken. 

 

Koopjesjagers: €12,50

Recreanten: €13,50

Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

DEUREN OPEN: 22:00