menu
H_U_T._ + &The + Deleted Men

H_U_T._ + &The + Deleted Men

van weird-punk, art-rock en happening tot noise en improvisatie

Middag experimenteren? Kom langs tijdens en verbreed je muzikale horizon! Stap uit je comfortzone bij H_U_T._, laat je hart verwarmen door &The en ervaar de diepte van noise bij Deleted Men.

H_U_T._ is een experimenteel muziek- en kunstenaarscollectief gevestigd in Tilburg (NL). Geïnspireerd door de grensverleggende geest van de Fluxus-beweging, omarmt H_U_T._ een open benadering van artistieke en muzikale vrijheid. Hun werk varieert van weird-punk, art-rock en happening tot noise en improvisatie. Tijdens de META-META-META tour (juli 2024) spelen ze nieuwe muziek die grotendeels is geschreven om live op verschillende manieren te interpreteren. Denk aan bands zoals Wire, Pharaoh Overlord en Alice Coltrane. 

&The begon toen Joost John wat van hun indie emo riffs liet horen. De Ierse folk stijl van John's mandoline spel bleek een verrassende, maar perfecte fit. Na een tijdje werd Paqui toegevoegd op zang en met haar brede bereik voegde ze nog een laag toe aan het toch al diverse sonische palet. Deels ruw, deels gelaagd weeft &The liederen met zwoegen en zorg, als een stevige en troostende knuffel of een deken als je op de bank ligt te dutten.

Deleted Men is een noise-trio uit Eindhoven, Aalst-Waalre en Kerkhoven (België). Reeds vele jaren experimenteren zij in een oude stal, onderwijl onderzoekend wat noise-muziek nu werkelijk inhoudt.

Heeft noise-muziek de functie om gedeeld te worden met toehoorders, of juist niet… Zij zelf zijn er nog niet uit. Gewapend met punkrock instrumenten en elektronische apparatuur, brengen zij hun muziek naar een ieder die er open voor staat.

DEUREN: 15:00
START: 15:30
EINDE: 18:00
GRATIS ENTREE 

Facebook event
Datum 28-07-2024
Tijd 15:30
Genre Punk, Rock