menu
Het Hall of Fame Openingsfeest (GRATIS)

Het Hall of Fame Openingsfeest (GRATIS)

Het is tijd voor een feessie! En ja, beter laat dan nooit! Op 8 april gaan we de slingers ophangen en de tent afbreken want de grote opening is iets wat gevierd mag worden! 
 
In Hall90 (de voormalige foyer) zal een expo te bewonderen zijn. Daarnaast komt er een fotorapportage over de bouw van ons nieuwe pand. Daarbij zal het Pophuis samen met Zaagmanz deze dag ook jullie oren boteren met de meest toffe artiesten. Daarbij wordt ook het skatepark gevuld als een middag vol muziek, GRATIS skaten en er zullen ook goodies om je oren worden gegooid! Als het dan nog niet genoeg is, kan je als klapper op de vuurpijl een kaartje kopen voor de 'Ping Pong Poรซzie Afscheidsshow'. Scoor daar snel je tickets voor via de website!

 

๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—” 

๐Ÿญ๐Ÿฐ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ: ๐—›๐—ฎ๐—น๐—น ๐—ผ๐—ณ ๐—™๐—ฎ๐—บ๐—ฒ & ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฑ๐˜†๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ๐—ฑ (๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—œ๐—ฆ)
Het skatepark & de Hall of Fame openen haar deuren gratis voor skaters en publiek. Verwacht een expo in Hall90,  Live muziek en nog veel meer!

Programma door Zaagmanz
- Kenny Reppe (Hip-hop)
- The Void (Electronic pop-rock)

Programma door het Pophuis
- Ara Abrahamian 
- Doc,s Lobby

 

๐Ÿญ๐Ÿต.๐Ÿฌ๐Ÿฌ: ๐—ช๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ (๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป voor ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฑ๐—ฒ๐—ป)
Een moment voor de wethouders en genodigden

๐Ÿฎ๐Ÿฌ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ: ๐—ฃ๐—œ๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—ข๐—ก๐—š ๐—ฃ๐—ข๐—˜ฬˆ๐—ญ๐—œ๐—˜! (๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€)
Het programma van Ping Pong Poรซzie heeft verschillende bands en na het concert DJโ€™s tot diep in de nacht! (DIT EVENEMENT IS ALLEEN VOOR TICKETHOUDERS!)


๐——๐—˜๐—จ๐—ฅ๐—˜๐—ก: 14:00
๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ฅ๐—ง ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—”: 14:00
๐—˜๐—œ๐—ก๐—— GRATIS ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐— ๐— ๐—”: 19:00

EIND BETAALD PROGRAMMA (PINGPONGPOร‹ZIE): 02:00


LET OP!
Vanaf 19:00 EINDIGT het gratis programma, dus vanaf dit moment kan je alleen nog op uitnodiging naar binnen of als je in het bezit bent van een kaartje voor PingPongPoรซzie!