menu
Humanimaal 11

Humanimaal 11

De vuigste underground hardcore punk avond van 't zuiden!

Het is weer hoog tijd om een avond lang te moshen en te genieten van het allerbeste wat de hedendaagse hardcore punkscene te bieden heeft. Oftewel: hoog tijd voor Humanimaal. Zoals altijd word je voor de laagdrempelige prijs van helemaal gratis deze avond platgespeeld door de vetste bands. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, maar zet 7 juni alvast met koeienletters in je agenda want deze wil je niet missen! 

SUSPECT

Duitse hardcore is booming. Één van de vetste bands uit de Duitse Rhineline scene is Suspect. Je zal de bandleden misschien herkennen van de NY-style hardcoresensatie Echo Chamber, maar hun band Suspect tapt uit een ander muzikaal vaatje. Hoe ze zelf hun muziek omschrijven: 'IT'S HARDCORE'. Dit wordt echt schandalig vet, mis het niet. Eerste NL show!

DÖGMËN

Als een band Dogmen heet, dan moeten ze natuurlijk op Humanimaal spelen. Gelukkig is het geen zoetsappige indierock, maar keiharde hardcore. Oud-leden van o.a. Cocaine Piss en B. Polar & the Spacefuckers spelen nu compromisloze riffs en breaks om je knokkels bij open te halen. Eerste NL show!

INSIDE JOB

Haarlem weet van geen ophouden: het Slachthuis heeft wéér een nieuwe topband uitgespuugd. Leden van o.a. Achterlicht hebben hun synthesizer ingeruild voor lompe riffs en pompende d-beat. Ze komen Tilburg slopen tijdens wat wel eens hun eerste show buiten Haarlem zou kunnen zijn.

NO WAY

Youth crew is terug! No Way is misschien wel de jongste band die ooit op Humanimaal heeft gespeeld, maar hun sound is zo old school als maar zijn kan. Fans van 80's straight edge hardcore kunnen hun stiften tevoorschijn halen om een dikke X op beide handen te zetten. Deze Bosschenaren speelden eerder al op Revolution Calling en brengen binnenkort hun nieuwe EP uit. Check de No Justice promosingle alvast om goed mee te kunnen zingen op 7 juni.

Entree = gratis

Facebook event
Datum 07-06-2024
Tijd 20:30
Genre Punk