menu
La Piratesse (Nieuwe Vorst X Hall)

La Piratesse (Nieuwe Vorst X Hall)

ALBUM RELEASE

Het langverwachte debuutalbum van LaPiratesse wordt gepresenteerd tijdens een zinderend performance concert mét alle gastmuzikanten van het album. Verwacht een uitzonderlijke totaalbeleving, een nieuw universum, met vlijmscherpe teksten, extravagante outfits, hallucinante visuals en een avontuurlijke sound. Mede beïnvloed door de karakter wissels van David Bowie, de intensiteit van Nick Cave and the Bad Seeds, de vibe van Wende en de magische surrealiteit van Sigur Ros, slingert de band je zonder genade van poëtisch naar snoeihard en weer terug. 

LaPiratesse is de performance band van creatief alleskunner Inez Wolters. Inez benadert haar nummers als visuele live clips en gebruikt het podium om te protesteren en te activeren. In elk nummer transformeert ze in een ander karakter met daarbij steeds een andere, zelf gemaakte, extravagante outfit. Ze neemt haar publiek mee langs haar gedachten, vragen en dromen over nu en (over)morgen. Dit doet zij op een persoonlijke manier, die tegelijkertijd universele thema’s weet te raken over (gender)gelijkheid, femininiteit, technologische en natuurlijke omwentelingen als ook over armoede en eenzaamheid. De graadmeter?  Als het maar schuurt, vervreemdt, je brein openbreekt of je hart doet bonken. 

Credits: Band: Inez Wolters, Wouter de Belder, Willem Heylen, Eva Korse en Sander Verbiest. Gastmuzikanten: Marjolein Vernimmen, Pedro Pozos, Nina Morel, Dieuwke de Vries, Ruben Valle, Maria Lucas, Carlos Saraiva, Ilse Stroobants en Rob van Barschot Techniek: Nikki Rutten Art Work: Ndeh Monteiro ism Inez Wolters 

Ook dank aan alle geweldige donateurs die ons ondersteund hebben via voordekunst.nl

 

LOCATIE: HALL OF FAME, TILBURG

Koop tickets
Datum 21-03-2024
Tijd 20:30
Genre Concert, Global Music, Jazz, Klassiek
3435