menu
Lobsters for life

Lobsters for life

not your average weddingfair

Hoor je de klokken al luiden? Wij niet, want trouwen in een kerk op de traditionele manier hoeft anno nu echt niet meer! Het is jullie dag en je mag lekker doen waar je zelf zin in hebt. Weet je alleen niet waar je moet beginnen of wil je meer inspiratie om jullie dag extra speciaal te maken? Kom dan naar de tweede editie van 'Lobsters for Life' en pas jouw kleurrijke trouwkleding, stippel alvast plannen en activiteiten uit en kom in contact lobsters die dit ook willen!  

Daarom is Lobsters for Life er voor elk bruidspaar dat zich niet thuis voelt bij het hebben van een traditionele bruiloft. Bij ons gaat het om jou, wat jullie willen. Durf te breken met tradities en pick your cherries. Het is jullie liefde die gevierd wordt en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Want liefde overwint altijd! 

DAT WILLEN JULLIE TOCH OOK?! 

Maak live kennis met onze Lobster Squad. En wees verzekerd van een leuke dag vol inspiratie, toffe goodies, optredens, workshops en nog veel meer! Klik op die button om jouw early tickets nu te bemachtigen. 

 

TICKETS: 

  • Early vroege vogels (11:00 tot 13:30) - €10,- incl. servicekosten
  • Early vroege vogels (13:30 tot 16:00) - €10,- incl. servicekosten
  • Regular vroege vogels (11:00 tot 13:30) - €15,- incl. servicekosten
  • Regular uitslapers (13:30 tot 16:00) - €15,- incl. servicekosten
  • Deurticket: €20,-

 

TIJD:  11:00 - 16:00 

Om de bezoekersstroom te reguleren, zijn er twee verschillende tijdvakken ingesteld. Als je een ticket hebt voor het eerste tijdvak, is het geen probleem als je na afloop van dat tijdvak nog blijft. Het tweede tijdsvak is van 13:30 tot 16:00. 

Koop tickets Facebook event
Datum 13-10-2024
Tijd 11:30
Genre Beurs