menu
Lobsters for Life (Not your average weddingfair)

Lobsters for Life (Not your average weddingfair)

Bruiloften Beurs

We hebben al veel voorbij zien komen in de hall, maar nog nooit eerder vertoonde zich een alternatieve trouwbeurs! Benieuwd naar wat de inhoud en hoe Lobsters for Life dit aanpakt? Kom op oktober naar de Hall en ervaar hoe mooi het is om eens een keer niet naar een altaar begeleid te worden.  
 
Nederlanders roepen graag hoe vooruitstrevend ze zijn, maar wanneer het op trouwen aankomt valt dit nog best tegen. Ja, bruiloften zijn veranderd en ontwikkeld sinds de tijd van onze ouders. Toch is hier nog veel meer ruimte voor verbetering.
 
Hoe vaak ben je op een bruiloft geweest die, hoewel heel mooi, een beetje 13-in-een-dozijn voelde? Wij willen dat het voor jullie gasten onomstotelijk duidelijk is dat dit júllie bruiloft is. Dat ze de uitnodiging krijgen en direct jullie erin herkennen. Dat ze aankomen op de dag zelf en zeggen, “dit is echt iets voor hen!”
 
Lobsters for Life is trouwbeurs voor iedereen die zich niet in een hokje wil laten plaatsen. Voor elk bruidspaar dat zich niet thuisvoelt bij het hebben van een traditionele bruiloft. Bij ons gaat het om jou, wat jullie willen. Durf te breken met tradities en pick your cherries. Het is jullie liefde die gevierd wordt en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Want liefde overwint altijd!
 
Kom daarom naar de eerste echte alternatieve trouwbeurs van Nederland op 8 oktober a.s. in de Hall of Fame in Tilburg!