menu
Lola's Dice

Lola's Dice

Fuzzy Latin Funk

Weer een nieuwe band om te ONTDEKKEN en in je afspeellijst te droppen! Rondom nieuwe en experimenterende acts in de Hall, is 'Lola's Dice' er ééntje die absoluut niet mag ontbreken. Deze band zal met hun nieuwste album 'Pura Maldad' je meenemen in een genre overstijgende verzameling van tropische gekte met fuzzy latin-funk als rode draad. Zet die slippers maar klaar en breek die avocado maar open, want dit beloofd een zomers feestjes te worden, waar je 'factor 50' tegen zegt!

In de beginjaren van Lola’s Dice experimenteren de bandleden nog met genres als punk en funk maar het duurt niet lang voordat ze in de ban raken van een reeks aan Latijns-Amerikaanse invloeden die band zelf omschrijft als ‘Tropical Noise’. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een pure ritme machine die al een aantal jaren de clubs en festivals in vuur en vlam zet.

Hun nieuwste album ‘Pura Maldad’ is een duidelijk resultaat van de artistieke en muzikale evolutie die de band de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Maar toch begint alles vanuit de basis: de Latin en Afro-Caraïbische roots van de vier bandleden. Op hun debuutalbum beweegt de band zich dan ook dichter bij de dansvloer dan ooit tevoren. Zelf omschrijft de band de acht tracks als “a puzzled dream of an island built on a library of memories (of places that once were), that only the music recreates and reconnect” 

Deze jongens hebben al meerdere festivals en poppodia helemaal plat gespeeld waaronder: Paradiso-Noord, Houtfestival Haarlem, Lil Hill festival en het befaamde reizende stadsfestival ‘Popronde’. Tijdens de Popronde bleek ook al dat wij nog veel Lola's Dice kunnen verwachten in de toekomst. 

Op 31 mei komt Lola's Dice dus naar Tilburg om jullie te laten zien, dat je niet naar Zuid-Amerika hoeft te gaan, maar Zuid-Amerika naar de Hall of Fame kan komen.  

Scoor dus snel je (vlieg)tickets en ga samen met ons op reis!

 

TICKETS: €12,00

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE NOG DEUR VERKRIJGBAAR

 

DEUREN OPEN: 20:00

START PROGRAMMA: 20:30

EINDTIJD: 00:00