menu
Magic Tom & Yuri ZIJN Cool

Magic Tom & Yuri ZIJN Cool

Explosie van Punk, theater en absurdisme

We hebben veel bizarre shows voorbij zien komen bij de Hall, maar deze spant toch wel de kroon. Stort je in een wereld van anarchie, mislukte triomfen en 100% LOL-garantie! Alt-Boi icons 'Magic Tom & Yuri' brengen een explosieve mix van theater, punk, absurdisme, dans en comedy. Mis hun grootste show tot nu toe niet en bereid je voor op een avond vol absurditeit en rebellie. 

Het is van heb ik me jou daar, hilarisch, absurd en stuurt al je zintuigen het bos in (welk bos maakt niet uit, niet te lang bij stilstaan). Anarchie is de norm, mislukken een succes (€€€€). ‘Magic Tom & Yuri ZIJN Cool’ is de nieuwe punkgoochelshow van Alt-Boi icons ‘Magic Tom & Yuri’ TUUTELETUU WAT EEN VET DING DIT COOLE DING is een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy! Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld komen ze nu hierheen, met hun grootste en engste show tot nu toe.. Sowieso niet dood gaan kunnen we je niet garanderen. Een 100% LOL garantie dan weer wel.

DJ PERNILLA

Met een voorliefde voor de jaren 80 gooit DJ Pernilla pop, psych, punk en wave allemaal in de blender. Ze draait met vinyl en neemt een flinke platentas mee. Haar platen zijn soms duister, maar altijd dansbaar. DJ Pernilla zal voor én na de show diep in haar platentas duiken om jullie te voorzien van de beste tunes. 

LET OP: Dit is een seated concert 

 

TICKETS: €13,50 incl. servicekosten

 

TIJDSCHEMA:

  • DEUREN: 20:00 
  • DJ PERNILLA: 20:00 - 21:00
  • MAGIC TOM EN YURI: 21:00 - 22:00 
  • DJ PERNILLA: 22:00 - 23:00