menu
Nestter Donuts

Nestter Donuts

Flamenco-Thrash-Garage-punk-Rock'nRoll (GRATIS ENTREE)

Jaaaa je leest het goed! He's BACK! Een jaar geleden heeft deze bizarre Flamenco-Thrash artiest zich helemaal blootgelegd en Hall90 ingeluid. Op 21 september komt hij terug om je weer helemaal te verleiden met zijn Garage-punk-Trash-Rock en Roll.

Hij heeft door Spanje en de rest van Europa getoerd als eenmansband of als gastmuzikant van o.a. Suicide Generations. De passie voor muziek is door zijn ouders aan kleine Nestter doorgegeven toen hij een baby was. De tweelingbroer van Nestter moest voor een “echte” baan werken en Nestter was het zwarte schaap in de familie. 
 
Op het podium is hij graag naakt, bespeeld hij de Maracas met zijn geslachtsdelen, en martelt hij zijn Flamenco-Trash gitaar als geen ander. Hij is wild, gek en hij is de enige Donut die zichzelf Nestter mag noemen.
 Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
ENTREE = GRATIS

NEW SUPPORT! Sauro locchi 

Na jarenlang in bands gespeeld te hebben besloot Sauro op zijn eigen instincten te vertrouwen en een aantal ‘acoustic guitar driven 90’s power pop’ songs te schrijven.

Songs over de keren dat hij aan de bar zat te piekeren over zijn leven. Songs over verandering en afkicken van z’n oude leven. Weg van negativiteit en positiviteit laten bloeien. Out with the old, in with the new. 

3288
Tape decoration image
Tape decoration image