menu
Oh Voyage + Dj Klapsalon

Oh Voyage + Dj Klapsalon

De Hall of Fame bakt geen baklava, maar ze stomen wel een turks dans programma voor je klaar! 

Oh Voyage is een dynamisch duo die Downtempo electronica vermengd met organische Anatolische psychedelica, en dat naar de dansvloer brengt. Een bewijs van dit duo's passie om culturen te overbruggen met muziek. Terwijl Dj Klapsalon zijn vinyl platen al gepoetst heeft om een show te brengen met muziek waar jij nog nooit gehoord van hebt. Laat je verrassen door zijn interessante keuze aan platen!

DEUREN: 21:00

START PROGRAMMA: 21:00

TICKETS: €5

 
Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR
2971

 

 

Oh Voyage is een dynamisch duo bestaande uit twee getalenteerde muzikanten afkomstig uit Istanbul en nu gevestigd in Rotterdam en Poznan. De unieke sound van het duo combineert downtempo elektronische dansbeats naadloos met organische Anatolische psychedelica, en de liveoptredens van instrumenten uit het Midden-Oosten tillen hun muziek naar een geheel nieuw niveau. Ondanks dat ze relatief nieuw zijn in de muziekwereld, heeft Oh Voyage zich al gevestigd als een kracht om rekening mee te houden. Na aanzienlijke tijd te hebben doorgebracht met touren in Polen, heeft het duo hun vaardigheden verfijnd en een loyale aanhang opgebouwd. Met de aanstaande release van hun eerste opnames kunnen fans nog meer elektriserende optredens van dit opkomende duo verwachten.

De live shows van Oh Voyage zijn een spectaculair schouwspel, met liveoptredens van traditionele instrumenten uit het Midden-Oosten die het publiek naar andere werelden transporteren. Hun muziek is een unieke mix van oude tradities en hedendaagse stijlen, waarbij het duo hun passie toont om culturen te verbinden door middel van muziek.

Terwijl ze zich voorbereiden op hun aankomende Europese tournee, is Oh Voyage vastbesloten om een blijvende indruk achter te laten bij het publiek over het hele continent. Met hun ongeëvenaarde geluid en betoverende optredens zal dit duo zeker een bekende naam worden in de wereld van elektronische en wereldmuziek.

DJ Klapsalon kanaliseert zijn energie door het selecteren van eigenzinnige sonische creaties uit verschillende delen van de wereld. Zijn reputatie voor het in beweging brengen van lichamen en het beroeren van zielen is gedijend in het hele universum, door de onrustige platen die hij draait op dansfeesten, luistersessies en radioshows.

Meestal draait hij platen op vinyl, maar zo nu en dan ook originele tapes of zelfs cd's.