menu
ONYX (Exclusive NL show)

ONYX (Exclusive NL show)

Hardcore hip hop

Hardcore hiphopliefhebbers opgelet: ONYX komt met de enige show in Nederland naar de Hall of Fame in Tilburg! 

Sticky Fingaz & Fredro Starr staan al jaren bekend om hun goede liveshows en rauwe sound. In de jaren '90 maakte de groep veel indruk met krachtige albums als 'Bacdafucup', 'All We Got Iz Us' en 'Shut ‘em Down'. Daarnaast zorgt de unieke, rauwe sound van ONYX ervoor dat artiesten zoals Big Pun, DMX, Method Man en Raekwon graag met het duo samenwerken.  

3 april komt dit legendarische duo naar onze eigen Hall of Fame.  

Mis je kans niet om deze legendarische rapgroep live te zien. Trommel je vrienden op en maak je klaar om de elektrische sfeer van een ONYX-concert te ervaren. 

 

TICKETS: â‚¬47,08 incl.servicekosten (de tickets worden niet door de Hall of Fame verkocht, maar via een externe partij) 

Koop je tickets enkel en alleen via deze link: ONYX Live in Tilburg Tickets, zat, 31 aug. 2024 om 19:00 | Eventbrite

TIJD:

  • DEUREN: 18:30
  • START PROGRAMMA: 19:00
  • EIND: 23:00
Koop tickets Facebook event
Datum 31-08-2024
Tijd 20:30
Genre Hiphop

McGyver

McGyver, een tweetalige artiest uit St. Catharines, Canada, kreeg erkenning als een van de beste freestyle MC's van Nederland door het winnen van het End of the Weak-kampioenschap in 2017. Hij heeft opgetreden in het Nederlandse televisieprogramma Holland's Got Talent en heeft op gerenommeerde Amerikaanse radioshows opgetreden zoals Shade45's DJ Premier - Live from HeadQcourterz en Chuck D's PEPR. Met samenwerkingen met artiesten als Pete Rock, Onyx en Large Professor, valt hij op als een uniek talent in zijn vak.

McGyver
Tape decoration image
Tape decoration image