menu
Pater Praat

Pater Praat

Rock / Covers

Bij de Hall of Fame houden we van veel verschillende feesten en concerten met een speciale gedachte erachter. Nu is er op 28 december weer zo’n gelegenheid. Nathalie en Anja die bevriend waren met onze oud-hoofd technieker die helaas niet meer onder ons is- willen zijn herinnering graag in leven houden door te doen wat hij het liefste deed, bandjes kijken en iedereen voorzien van een top show! De dames zijn begin dit jaar 50 geworden en dat willen zij groots vieren!  We zullen samen proosten met een Isi Dór en dan kunnen we bijpraten, dansen en genieten van muzikaal talent uit Tilburg en (verre) omstreken. Op deze avond gaan wij dat niet anders doen en genieten van fijnste rock, disco & funk bandjes. 

Almost Cocker 

"Almost Cocker" is geïnspireerd door het repertoire van de onnavolgbare Joe Cocker. Almost Cocker speelt de grote maar ook wat minder bekende stukken van deze rasperformer. Je kijkt je ogen uit als je bij een optreden van deze band aanwezig bent!

Anne Nederhoed 

Het was november 2014 toen Anne Nederhoed voor het eerst het podium beklom als singer-songwriter. Vanaf de eerste zin die ze zong was het voor haar en het publiek duidelijk: dit is waar de toen 18-jarige Bredase voor gemaakt is. Haar ingetogen gitaarspel en rake teksten trekken je voor héél even mee in haar wereld. Nederhoed probeert met haar Engelstalige pop-folk nummers altijd een herkenbaar en helder verhaal te vertellen. Haar verhalen nemen je mee door alle grote thema’s die er in het leven spelen; de liefde, hoop maar ook de dood en verlies.

Vette Jus! 
 
Gelegenheidsformatie Vette Jus! heeft voor deze avond een setje rock van Motorhead tot Volbeat uit de kast getrokken! Mauro (drummer) maakt deze avond zijn debuut. Samen met zijn broer Colin (bassist) trokken ze de stoute schoenen aan en kropen het repetitiehok in. Met gitaristen Jussi en Quincy erbij waren zij compleet en op deze avond rocken zij hun banddebuut!  
mmv Yasmin (zang).
 

The MINERS OF MUZO    

4 decennia luide garage gitaar rock. Echte songs met kracht, scherpte, melodie, luide elektrische gitaarmuziek op ronkende buizenversterkers. Hun liefde voor Rock'n Roll bestrijkt de hele rockgeschiedenis van de jaren 60 tot de 90's en 0's. Maar hun grote liefde blijft garagerock met een sterke invloed uit de jaren 60. Door de immigratie van Hans naar Frankrijk (2002) en de tragische dood van drummer Gert Jan (2013) is het lange tijd wel rustig geweest omtrent de band. Ze treden niet vaak op, dus als je de kans hebt om ze te zien, dan moet je die pakken. Een Miners concert, met Lee, Marc, Stefan en gitarist Hans, is een vette Rock'n'roll show die je niet mag missen. In 2024 komt het 10e  album uit (40 jaar na de eerste).

m.m.v. 
Herman van Haaren 
(Los van Minors of muzzo) 

 

TICKETS

€5,00

 

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

 

DEUREN OPEN: 20:00

START PROGRAMMA: 20:30

EIND PROGRAMMA: 00:00

Koop tickets
Datum 28-12-2023
Tijd 20:30
Genre Concert, Rock