menu
PESTA: w/ SIM-OJ

PESTA: w/ SIM-OJ

R&B , Hip Hop tot aan UK garage, Ampiano, Futuresound & House

Na een toffe eerste editie is Pesta klaar om opnieuw de stad Tilburg te laten bruisen. Pesta betekent in het Moluks ‘feest’ en dat is precies wat ze verzorgen, gewoon feest! Deze evenementenserie biedt niet alleen een toffe avond waar jij je sokken eraf kan dansen, maar Pesta geeft ook opkomende talenten de kans om te stralen. De tweede editie staat gepland op 1 maart met weer een line-up om van te smullen!

Volgens de Hall of Fame was het wel tijd om een clubavond als ‘Pesta’ toe te voegen aan het programma. Programmeur ‘Max de Beijer’ gaf het volgende aan: ‘We miste nog een clubavond bij de Hall die echt meer ingaat op de R&B, Hiphop & futuresound genres. Pesta dient daarbij ook als platform waarin we jonge producers binnen deze genres kunnen pushen en een podium kunnen geven. Het opkomende talent, die later de toekomstige helden of unieke projecten vormen. Daar gaat het om!’  

Op het programma van de tweede editie staan dus meerdere opkomende top producers en DJ's. Als headliner van de avond zijn de Nederlands-Molukse producers ‘SIM-OJ’ geboekt! SIM-OJ is bekend om hun samenwerking met internationale grootheden als 'Drake' en 'Yellow Claw'. Hun sets en tracklists pakken de fijnste randjes van de genres vast en zorgen zo voor een energieke sfeer. Deze mannen zijn vers van de pers, aangezien ze pas dit jaar zijn begonnen met hun dj collective ‘SIM-OJ’. 

 

LINE-UP & TIJDSCHEMA: 

  • 22.00 - 00.00 -  PESTA SOUNDSYSTEM
  • 00.00 - 01.00 - Alicia de Lima
  • 01.00 - 02.00 - SIM-OJ
  • 02.00 - 04.00 - Jade Soul

 

TICKETS:

  • Early Birds: €10,50 (UITVERKOCHT)
  • Regular birds: €12,50 (ON SALE!)
  • Late birds: €15,-

 

Let op! Dit evenement is 18+!!

 

DEUREN: 22:00

START PROGRAMMA: 22:00

EIND TIJD: 04:00