menu
R.A. The Rugged Man (USA) + Chapa

R.A. The Rugged Man (USA) + Chapa

Hardcore Boom Bap. East Coast.

Ontdek de wereld van R.A. The Rugged Man, een ware legende binnen de hiphopgeschiedenis. Van opkomende ster tot verstoten industrie-outsider, van ondergrondse cult-held tot onafhankelijk succesverhaal en invloedrijke meester van de kunstvorm. Hij heeft samengewerkt met verschillende artiesten in de hiphop, waaronder legendes als The Notorious B.I.G., Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep en nog veel meer. Terwijl anderen worstelen om stand te houden in het voortdurend veranderende raplandschap, is R.A. The Rugged Man de zeldzame artiest die met de tijd relevanter is geworden, waarbij elk nieuw album boeiender is dan het vorige. 

 

Hij kan rappers vernietigen met meedogenloze battlerijmen, oprechte persoonlijke nummers creëren waarmee fans zich kunnen identificeren, gevoelige luisteraars beledigen met schokkende vulgariteit, corrupte politici en bedrijven uitdagen, beelden schilderen met meeslepende verhalen en verbijsterende stromen leveren die bewijzen dat zijn tekstuele vaardigheden ongeëvenaard zijn. Hij verdiende zijn eerste Gouden plaat voor zijn bijdrage aan het album WWE Aggression, en zijn muziek werd gebruikt in de populaire videospel Tony Hawk's Underground, dat miljoenen exemplaren verkocht. Daarna bracht R.A. zijn baanbrekende onafhankelijke album "Die, Rugged Man, Die" uit, samen met de veelgeprezen compilatie "Legendary Classics".

 

Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR
 
DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
EIND TIJD: 23:45
Koop tickets Facebook event
Datum 29-03-2024
Tijd 20:30
Genre Concert, Hiphop

Chapa

Chapa is het pseudoniem voor zijn zelfverzekerde, onafhankelijke raps. Vaak met de muzikale rugdekking van zijn day-one producer Paydat. Gefascineerd door alle elementen uit de Hiphop cultuur waren zij in de jaren ‘10 al actief op landelijk niveau. Hoogtepunten waren optredens op Jazz in Duketown, Definitie van Hiphop of als voorprogramma van o.a. Typhoon en Masta Ace. In 2011 verscheen Chapa op de ‘Zieke Zuiden’ compilatie-cd tussen namen als Extince en Fresku en maakte daarna zijn eigen ‘Jong, Dom & Stupid’ mixtape-bundel in 2014.

check hier zijn laatste release!!

Chapa
Tape decoration image
Tape decoration image
Chapa