menu
SHIRAN Album Releaseparty

SHIRAN Album Releaseparty

Afro arabic pop music

We hebben al veel bij de Hall voorbij zien komen en om ons programma nog meer uit te breiden is het tijd voor wereldmuziek! En dit trappen we af met een Nederlandse primeur, op 12 juni met SHIRAN! De Jeministische, Iraakse artiest die je wegblaast met haar zelfverzekerde, krachtige liefdesliedjes
 
Naast dat dit 1 van de weinige shows is die ze in Nederland doet, viert ze ook nog eens haar album release party. Dit mag je echt niet missen dus! Verwacht een traditioneel-futuristische mix met een Midden-Oosters tintje.
 
 

Electro Hafla (Arabic Party) is het originele geluid dat SHIRAN op het podium brengt in productie van haar man, producer Ron Bakal. De ongelooflijke vocalen van Shiran ondersteund door buitengewone geluiden van Ron Bakal creëren samen een energieke, magnetische liveshow. Shiran's zelfverzekerde, krachtige liefdesliedjes dagen de status-quo uit, terwijl ze een rijk muzikaal erfgoed absorberen in een volledig moderne taal die duidelijk naar de toekomst wijst.

Het was 2018 sinds Shiran's doorbraak en titelloze debuutalbum waarop ze haar gekoesterde familiehuis in Jemen groette. Het muzikale landschap van Shiran is ontwikkeld en geïnspireerd door de vele verhalen en ervaringen van haar gekoesterde en zeer geliefde grootmoeder die in 1949 Jemen verliet voor Israël als onderdeel van haar 'Aliyah' op zoek naar het Joodse thuisland.

 

 
TICKETS: €12,50
 
 
Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR
 
DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30