menu
Smif-N-Wessun

Smif-N-Wessun

BE READY! Op 7 juli komt het legendarische old-school hiphopduo Smif-N-Wessun, straight from New York naar de Hall of Fame!  Bereid je voor op een onvergetelijke avond gevuld met de pure essentie van rauwe hiphop. Nummers zoals 'Black Smif-n-Wessun' en monster hit 'Bucktown' hebben Tek en Steele een blijvende indruk achtergelaten. Met maar liefst 300.000 verkochte exemplaren in de VS, heeft hun plaat de Hiphop scene van New York beïnvloed.

Dit is jouw kans om Smif-N-Wessun live te zien en dat in Tilburg!

Na het ontvangen van een ophoudbrief van Smif-N-Wessun's vuurwapenbedrijf, veranderde het duo zichzelf in 1996 in Cocoa Brovac; Onder deze nieuwe naam brachten ze hun tweede album ‘The Rude Awakening’ uit.

Eind 2005 reactiveerden ze hun oorspronkelijke naam en brachten ze ‘Smif-N-Wessun: Reloaded’ uit. Ze volgden dat met 'Smif-N-Wessun: The Album', twee jaar later. In 2011 werkten ze samen met Hiphoplegende Pete Rock aan het album ‘Monumental’, waarop ook gastspots te horen waren van onder meer Styles P, Memphis Bleek, Raekwon en Bun B. Eind 2013 putten ze uit hun reggae-invloeden voor de EP ‘Born and Raised’ met onder meer bijdragen van Jahdan Blakkamoore en Junior Reid. Het zevende album an het duo, ‘The All’, werd in 2019 uitgebracht, geproduceerd door 9th Wonder & The Soul Council.

 

TICKETS: €20,00
 
 
Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR
 
DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
Koop tickets
Datum 07-07-2023
Tijd 20:30
Genre Concert