menu
The Bros Landreth // 013 op locatie

The Bros Landreth // 013 op locatie

Rootsrock

De Canadese folkgroep The Bros. Landreth, bekend van hun soothing versie van megahit ‘How Deep Is Your Love’, komt voor het eerst naar Tilburg! Voordat ze The Bros. Landreth werden, waren Joey en Dave gewoon op zoek naar een goed excuus om wat meer tijd met elkaar door te brengen. 

Hun eerste jaren brachten ze door als bandleden bij andere artiesten en als sessiemuzikanten, totdat Joey zijn oudere broer belde tijdens een bijzonder lange en uitdagende tournee met het simpele voorstel: "Als ik thuiskom, laten we gaan zitten en samen muziek maken”. Dat telefoontje zou het keerpunt betekenen - ze richtten zich op hun eigen rootsrockgeluid dat later gevierd werd op hun veelgeprezen debuutalbum 'Let it Lie'. Het album werd alom gewaardeerd, won meerdere prijzen en leidde ertoe dat de band meer dan 400 keer over de hele wereld toerde. 


Na drie jaar non-stop toeren nam de band een pauze en verhuisde Joey van Winnipeg naar Toronto. De pauze gaf Joey de kans om zowel zijn debuutalbum ‘Whiskey’ in 2017 als zijn vervolgalbum ‘Hindsight’ begin 2019 uit te brengen en uitgebreid te toeren. Met deze albums verstevigde Joey zijn reputatie als eersteklas gitarist, songwriter en performer. Zijn groeiende solocarrière heeft de tijdlijn voor The Bros. Landreth misschien vertraagd, maar ze zijn nooit gestopt met schrijven. Deze comeback tour markeert zowel het allereerste album als de lancering van een nieuwe plaat. De band zal twee sets spelen, een akoestische en een volledig elektrische!

 

TIJDSCHEMA: 

  • 19:00 - Doors Hall90
  • 19:30 - Doors zaal
  • 20:00 - 21:00 -  'The Let It Lie' Set (akoestische set)
  • 21:20 - 22:20 - The Bros. Landreth

 

TICKETS: €24,80

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR