menu
The Tambles + Support

The Tambles + Support

Pschydelische garage rock

Fan van ‘King Gizzard & The Lizard Wizard’, ‘The Rolling stones’ en ‘The Kinks’? Dan hebben we wat moois voor je, want op 28 juni pakken ‘The Tambles’ bij ons het podium. Ze gaan al een tijdje mee en weten met hun psychedelische garage rock, explosieve en uitermate dansbare shows neer te zetten. 

De Goudse rock ’n rollers van The Tambles gaan inmiddels al jaren mee en zijn bekend binnen en ver buiten de nationale scene. Met verschillende tours in het buitenland en twee platen op zak hebben ze de bekende poptempels in binnen- en buitenland al menigmaal plat gespeeld.  

The Tambles hebben alles wat je in de late jaren ’60 hoorde, maar de liedjes zijn fris en de riffs heb je zeker nog niet eerder gehoord. En over divers gesproken: de plaat schiet heen en weer van country met een knipoog naar keiharde, slepende psychedelische garage met natuurlijk als uitgangspunt: rock ’n roll. Je kunt de aard nou eenmaal niet uit het beestje halen en in het geval van The Tambles moet je dat ook niet willen. Live zijn ze steengoed, explosief en uitermate dansbaar. 

In 2024 wordt de derde plaat van The Tambles verwacht, die ze in 2023 in een zelfgebouwde studio in Tsjechië opnamen. 

 

 

TICKETS: €10,- incl.servicekosten

TIJD:

  • DEUREN: 20:00
  • START PROGRAMMA: 20:30
  • EIND: 01:00
Koop tickets Facebook event
Datum 28-06-2024
Tijd 20:30
Genre Rock