menu
Tusky + Boskat // 013 op locatie

Tusky + Boskat // 013 op locatie

Snelle en furieuze punkrock

Een band met honger voor luidesnelle en furieuze punkrockdat is perfecte manier om Tusky te beschrijvenSinds hun oprichting in 2016, toen de groep herrees uit de as van John Coffeyheeft de band niet stilgestaaneen nieuwe bezettingmaar vooral ook twee albums en een EP later staan de punkrockers waar zij nu staanEn dat is op het punt om in 2024 een nieuw album uit te brengenVoor deze nieuwe plaat heeft de groep samengewerkt met niemand minder dan Adrian Bushbydie eerder al werkte met gerenommeerde namen als Foo FightersSpice Girls en MuseSamen met Bushby heeft de band gezocht naar het perfecte geluid voor hun nieuwe plaatbestaande uit een mix tussen hun oude albums en de nieuweVerwacht van deze show dan ook vooral genoeg ruige en vieze rockwoest gepolijst tot een punkrock-pareltjeBen jij klaar om de moshpit alvast te starten

Het Antwerpse rockduo BOSKAT zal deze avond de support verzorgen. Dit duo staat bekend om hun luide, gezellige en energieke rock die altijd in your face is en balanceert op de grens tussen pop-punk en grunge. Een ideale opwarmer voor Tusky dus!

 

TICKETS: €17,30

FOYER OPEN: 19:00

ZAAL OPEN: 19:30

BOSKAT: 20:00-20:45

TUSKY: 21:15 - 22:30

Let op: op de datum van deze show rijden er geen treinen van en naar Tilburg door werkzaamheden. Er wordt vervangend busvervoer ingezet. Plan je reis kort voor vertrek in en maak gebruik van de NS Reisplanner. Houd rekening met een langere reistijd.