menu
Westside Boogie (USA)

Westside Boogie (USA)

Rauwe & ongefilterde teksten gepresenteerd op een hiphop dienblaadje

Op 23 september stellen wij onze concertzaal beschikbaar voor een man die geen introductie nodig heeft! Met zijn mixtapes uit 2014 en 2015 heeft Boogie zichzelf voorgoed op de kaart gezet. Zo goed, dat hij zelfs op de radar kwam van Kendrick Lamar, Rihanna en de grote Eminem die Boogie direct heeft getekend bij zijn label 'Shady Records'. 
 

Boogie begon zijn muzikale carrière nadat hij zich had aangesloten bij een kerkkoor op aandringen van zijn moeder. Hij begon al snel met het schrijven van teksten en het creëren van melodieën, en schreef zich later in bij het Long Beach City College om studiotechniek te studeren. Met zijn debuut mixtape "Thirst 48" die uitkwam in juni 2014, brak Boogie door met "The Reach" - een mixtape uit 2015 die het door Jahlil Beats geproduceerde nummer "Oh My" voortbracht, dat viraal ging en hem vestigde als een van de meest verfrissend eerlijke nieuwe stemmen uit de West Coast. In 2016 bracht Boogie "Thirst 48 Pt. II" uit, waarin zijn rauwe, ongefilterde lyriek lof kreeg van artiesten als Rihanna, Kendrick Lamar en Eminem, die hem in oktober 2017 tekenden bij Shady Records.

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

 

DEUREN OPEN: 20:00

START PROGRAMMA: 20:30

EIND TIJD: 00:00

Support van: Ben Reilly

In 2021 bracht de nu 26 jaar oude Ben Reilly zijn solo debuut ‘Freelance’ uit. Net als iemand die weet dat zijn tijd gaat komen, rapt hij met hongerige urgentie. Hij switcht tussen rappen en zingen, het leveren van dagboek-achtige raps over onderwerpen zoals twijfelen aan je zelf, volharding en loyaliteit terwijl hij zijn stem vervormt.

Onlangs bracht hij het nummer “Maytag (tax free)” van het album ‘Freelance’ uit. Deze release werd goed ontvangen en behaalde maar liefst 18 miljoen streams. 

“The music will speak for itself, especially in instances where my life is changing now,” zegt hij. “I’ve been putting in the work and now it is starting to be seen. A lot of people are starting to recognize it.”

Support van: Ben Reilly
Tape decoration image
Tape decoration image