menu
Zaagmanz

Zaagmanz

GRATIS ENTREE

Op woensdag 20 september is het weer tijd om te ZAGEN! Bij Zaagmanz wordt de week op woensdagavond lekker doormidden gezaagd onder het genot van acts, muziek, bands en schuimend nat!

En tijdens deze editie hebben we wel 3 vette bands. Lightchains blaast je helemaal omver met hevige grunge gemixt met 90's invloeden, pop, rock en 80's synths. The Crew speelt covers van 1964 tot heden, o.a. The Zombies tot Coldplay. The Devil Monkey of Danville speelt verschillende genres van stoner, rap, postpunk tot metal.

 

 

Lightchains

Lightchains, een unieke band die de grunge sound in een experimenteel nieuw jasje stopt. Met invloeden vanuit 90’s grunge, pop, rock en 80’s synths komen zij voor jullie knallen. Lightchains heeft een bezetting van maar liefst 7 man sterk. Met aan het front twee powervrouwen die zich zeker laten horen. Zij worden begeleid door een instrumentaal team met twee krachtige gitaristen, groovy bassist, leidende drummer en toetsenist. Lightchains bestaat pas sinds oktober 2022, maar hun samenspel laat dat niet merken. Dynamisch zijn ze goed afgestemd en iedereen weet zijn of haar rol op het podium goed over te brengen. Zijn staan te popelen om voor jullie een show neer te zetten.

The Crew

De oorspronkelijke bezetting stamt uit 2014. Hiervan is slechts één muzikant nog bij de band. Na het overlijden van zanger/gitarist Jos Mutsaers heeft de band diverse nieuwe leden zien komen en gaan. De leeftijden van deze gasten varieert van 34 t/m 71 jaar. Het repertoire bestaat voornamelijk uit covers van de periode 1964 t/m Nu. Oftewel, van The Zombies en Cream tot pakweg bands als Coldplay en Red Hot Chili Peppers. 

The Devil Monkey of Danville

The Devil Monkey of Danville is opgericht door twee studiegenoten in 2021, met een voorliefde voor de groove in al haar vormen. Gelukkig wisten ze een drummer en bassist te vinden wiens stijl even eclectisch is. Van stoner tot rap, van postpunk tot metal, we proberen het allemaal.En nu onze vuurdoop tijdens Zaagmanz op het thuishok Hall of Fame. Kom kijken. 

 

GRATIS ENTREE
DEUREN OPEN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
EIND TIJD: 00:00