menu
Zaagmanz

Zaagmanz

Gratis toegang!

Om de twee weken staan de deuren van de Hall of Fame open voor allerlei nieuw talent. Elke editie heeft een andere invalshoek en zit altijd vol met verrassingen! 

Deze editie vindt plaats op 4 oktober, dierendag. Kom genieten van een line-up met oude bekenden en nieuwkomers. Dit wil je niet missen, trommel je mensen op en kom gezellig deze kant op.

Entree is gratis!

De Line-up:

Max & het Fohnorkest: 

Klassiek, punk, folk, jazz etc. Lief bedoelde rauwe bagger met klootviool, machientjes en een afwasborstel. Percussie: Wouter von Itterzon, Gitaar: Bas Zijlmans Viool: Max Swagemakers.

Giacomo di Lincini Trio: 

Jacob van der Linden speelde al eerder als gitarist met zijn band KingsVision bij Zaagmanz, maar zit ook achter de drumkit bij Katie Kruel en is betrokken bij allerlei projecten in de regio. Hij gaat nu een soloproject doen onder de naam Giacomo Di Lindini Trio, dat voor het eerst verscheen op de debuutplaat van Fred Handl. Luister naar experimentele ambient sfeermuziek op gitaar gespeeld.

De Electriciën: 

De elektricien komt vandaag even lekker raggen op zijn elektrische gitaar. Kneiter harde gitaar solo's Waar je trommelvliezen het flink te verduren krijgen. 

DJ Yoga Pants:

 Muziek voor en door dieren.