menu
Zaagmanz // Rockacademie

Zaagmanz // Rockacademie

Lokaal Talent

Bij Zaagmanz wordt de week op woensdagavond lekker doormidden gezaagd onder het genot van acts, muziek, bands en schuimend nat! Om de twee weken staan de deuren van de Hall of Fame open voor allerlei nieuw talent. Elke editie heeft een andere invalshoek en zit altijd vol met verrassingen!  
 
Check hier beneden het hele programma.  

Op 7 juni is de Rockacademy ZAAGMANZ editie! 

𝐬𝐨𝐬𝐞𝐬𝐒𝐧𝐚 heeft gelaagde vocalen in combinatie met een goede hoeveelheid gitaar, vertaalt zich naar een mooie blend van Jeff Buckley, Joni Mitchell en Rufus Wainwright. 

Door middel van stevige alternatieve pop te combineren met liefde voor de Nederlandse taal brengt π˜π‘π’π€ verhalen met dragende instrumentatie, poΓ«tische teksten en expressieve melodieΓ«n. Een sound die voortkomt uit de invloeden van o.a. Spinvis, Wende Snijders, Eefje De Visser, Radiohead en dichters uit verschillende stromingen.

π—’π˜‚π—Ίπ˜†, een Nederlandse act geleid door de Nederlands-Senegalese singer-songwriter Oumy Diop. Intens, mysterieus en vervreemdend brengt ze haar verhaal ten horen. Samen met haar vierkoppige band neemt ze je mee naar haar verleden en verder. Een mentale vlucht uit de werkelijkheid. Met invloeden uit West-Afrikaanse Folk, Westerse Folk en donkere Indie brengt OUMY een nieuwe filmische sound naar de muziekscene. 

Datum 07-06-2023
Tijd 20:30
Genre Concert