menu
ZWAAR

ZWAAR

Metal

Yesssss, metal bij de Hall! 4 zware bands, 1 avond. Van heavy metal naar doom tot black metal en alles daar tussen. Ze brengen je een avond vol geweld met liefde! De Hall of Fame gaat door zijn hoeven zakken met ZWAAR! 🤘

Shuulak: Shuulak vertelt over de obsessie van de mens met dingen die hem uiteindelijk zullen vernietigen. Weigerend zich te laten leiden door trends brengt de band een muzikaal eerbetoon aan de onsterfelijkheid van Heavy Metal. Niets is heilig bij de verwerkelijking van hun visie. De band doet zijn eigen opnames, fotografie, videobewerking en grafisch ontwerp.

Plague: Een melodische deathmetalband uit het prachtige Tilburg. 'Dead is the Day' is het debuut voor deze sterke band. De invloed van Amon Amarth is duidelijk aanwezig en hier en daar zijn er metalcore-achtige riffs te horen. De brulboei van dienst bedient zich doorgaans van dikke, diepe grunts, die toch vrij verstaanbaar blijven. Voor een album dat in eigen beheer wordt uitgebracht is de mix toch nog vrij krachtig. 

Changing Tides: Changing Tides is een 5-koppige band uit Nederland. De band haalt de meeste inspiratie uit het metalcore en deathcore genre. Met een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs zetten ze elke zaal op z'n kop! In 2020 brachten ze 3 singles uit. Ook brachten ze een K3 cover uit van 10.000 luchtballonnen die elke vorm van media bereikt heeft!

Kjeld: Kjeld, een Friese formatie die al in 2003 is opgericht. Maar in 2015 verscheen pas het debuutalbum Skym, dat erg positief werd ontvangen. Hierna volgden verschillende ep's en splits, waarmee de groep steeds meer bekendheid vergaarde. Dat de band uit Friesland komt, wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Alle teksten zijn in het Fries en gaan veelal over Friese mythologie. De visie van de band is naar eigen zeggen om agressie en atmosfeer in black metal te combineren.

 

TICKETS: €10,00

 

Let op !
WANNEER DE DEUREN OPEN GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.
DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

DEURTICKETS: €12,00

DEUREN OPEN: 18:30

START PROGRAMMA: 19:00

2789