menu

Stagiaire ruimtelijk vormgeving

Stagiaire ruimtelijk vormgeving

Stagiaire ruimtelijk vormgeving

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage in ruimtelijke interieurvormgeving binnen de culturele sector? Dan zit je bij Hall of Fame aan het juiste adres! 

In het hart van de Tilburgse spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame: een eigenwijze cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Als stagiair werk je met een team van vaste medewerkers en vrijwilligers die de organisatie maken tot wat het is. Wij als Hall of Fame hebben altijd vele ideeën en experimenten, en willen samen met de stagiair kijken welk project passend is om mee aan de slag te gaan.  

We zijn een locatie waar altijd wat aan te vullen is qua vormgeving en functionele toepassingen voor o.a. onze evenementen en dagelijkse producties, waarbij we jouw vindingrijkheid goed kunnen gebruiken. Tijdens de stage streven we naar het maken van een eindproduct dat ook daadwerkelijk uitgevoerd en toegepast kan worden in onze cultuurfabriek, een dynamische, sociale, artistieke en muzikale omgeving. 

Dit ben jij 
Als stagiair ruimtelijk vormgeving ben je een creatieve duizendpoot die openstaat voor input vanuit meerdere invalshoeken binnen onze organisatie. Je houdt ervan om zo nu en dan een praatje te maken, maar je hebt ook de discipline om zelfstandig aan de slag te gaan en te ontdekken. Je bent bereid om je eigen talent in te zetten en samen met ons alles uit de kast te halen wat je in je mars hebt. Je bent iemand die zichzelf, maar ook zijn omgeving wil uitdagen tot beleven. 

 

Interesse? Stuur je cv, motivatiebrief en portfolio naar mark@hall-fame.nl

Takenpakket:   

  • Het ontwerpen van verschillende zaken zoals interieurs, events en producten. 
  • Contact onderhouden en conceptueel meedenken met opdrachtgevers zoals collega’s, vrijwilligers, stagiairs, medestagiairs, etc.   
  • Bijdragen aan het onderhoud en de verbetering van de visuele identiteit van Hall of Fame & Ladybird Skatepark. 

 

Herken je jezelf in de volgende omschrijving: 

  • Je bent geïnteresseerd in podiumkunsten, skatecultuur en diverse jongerenculturen. 
  • Je studeert aan een creatieve opleiding (MBO of HBO). 
  • Je beschikt over kennis van het werken met 3D-tekenprogramma’s. 
  • Je bent in bezit van een laptop. 

 

Overige praktische informatie 

Stageperiode: september t/m januari  
Omvang: 32-40 uur per week 
Niveau: MBO of HBO