Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame

Verbouwing Hall of Fame

Na 20 jaar omzwervingen in diverse panden krijgen we een pand wat helemaal voor ons verbouwd wordt en waar we ons cultuur-, sport- en kunstprogramma nog verder kunnen ontplooien. Nog meer jongeren actief als makers, nog meer toffe gekke feesten, nog meer niche-muziek, nog meer mensen op een skateboard! En dat allemaal door de honderden Hall of Famers die zich de afgelopen jaren op hun eigenwijze manier hebben ingezet!

De Gemeente Tilburg gaat het pand van de Hall of Fame verbouwen. Het monumentale pand waar in gevestigd zijn is in slechte staat. Als het buiten regent, regent het binnen ook. In de winter moet je er binnen handschoenen aan en in de zomer loopt het kwik in het skatepark op tot 40 graden. Samen met de gemeente is er gewerkt aan een verbouwingsplan dat moet resulteren in een toekomstbestendig pand. Één groot nieuw skatepark, een grotere concertzaal, vijf repetitieruimtes, een skatecafé en een foyer met keuken.

Het gebouw moet eind maart leeg worden opgeleverd, zodat de verbouwingswerkzaamhede rond half april van start kunnen. Volgens de planning moet het gerenoveerde pand dan eind 2021 weer opgeleverd worden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook, Instagram, LinkedIn of hier op onze website!