Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame
Verbouwing Hall of Fame

Verbouwing Hall of Fame

Na 20 jaar omzwervingen in diverse panden hebben we een gloednieuw pand wat helemaal voor ons is verbouwd  en waar we ons cultuur-, sport- en kunstprogramma nog verder kunnen ontplooien. Nog meer jongeren actief als makers, nog meer toffe gekke feesten, nog meer niche-muziek, nog meer mensen op een skateboard! En dat allemaal door de honderden Hall of Famers die zich de afgelopen jaren op hun eigenwijze manier hebben ingezet! Thanks!

Het monumentale pand waar we in gevestigd waren was in slechte staat. Als het buiten regende, regende het binnen ook. In de winter moest je er binnen handschoenen aan en in de zomer liep het kwik in het skatepark op tot 40 graden. Samen met de gemeente is er gewerkt aan een verbouwingsplan dat moest resulteren in een toekomstbestendig pand. Één groot nieuw skatepark, een grotere concertzaal, vijf repetitieruimtes, een skatecafé en een foyer met keuken.

Het gebouw moest eind maart 2022 leeg worden opgeleverd, zodat de verbouwingswerkzaamheden rond half april van start konden. 

HET NIEUWE PAND

Na 2,5 jaar dicht zijn geweest is het eindelijk zover! We zijn weer open en man, wat hebben we hier naartoe geleefd. Nu zul je je vast afvragen: ''Wat is er eigenlijk allemaal veranderd?'' Nou, een heleboel dus! Maar wees niet bang want de oud vertrouwde Hall of Fame sfeer blijft natuurlijk voortbestaan.

Allereerst hebben we Hall90 a.k.a. de nieuwe foyer. De broedplaats waar verschillende shows, workshops of andere activiteiten plaats gaan vinden. Natuurlijk kan daarbij onze gloednieuwe bar niet ontbreken. Kom vooral langs om ons assortiment te checken!

Ook heeft Ladybird skatepark een hele upgrade gehad. Het nieuwe skatepark is om van te smullen en het skatecafé is de perfecte plek om even bij te komen onder het genot van een pizza of een drankje. Daarnaast worden deze area's ook gebruikt voor toffe feesten en andere evenementen.

Last but not least: De grote zaal! Hier zijn we echt razend enthousiast over. We zijn van een capaciteit van 250 naar 350 gegaan. Genoeg plek om al je vrienden mee te nemen dus! Bovendien hebben we nu de ruimte om grotere artiesten te boeken. Houd dus zeker onze socials in de gaten.

We kijken terug naar een intense periode. Maar we zijn erg trots en dankbaar met iedereen die betrokken was bij dit project. Hieronder kun je een aantal foto's zien van het proces. Wil je weten hoe de Hall er nu bij staat? Kom dan gerust langs! We hebben weer een volle agenda met allemaal toffe shows en evenementen. Genoeg reden om te komen toch?