menu

Verbouwing Hall of Fame

Verbouwing Hall of Fame

Vebrouwing en renovatie van het pand

Na 20 jaar omzwervingen in diverse panden hebben we een gloednieuw pand wat helemaal voor ons is verbouwd  en waar we ons cultuur-, sport- en kunstprogramma nog verder kunnen ontplooien. Nog meer jongeren actief als makers, nog meer toffe gekke feesten, nog meer niche-muziek, nog meer mensen op een skateboard! En dat allemaal door de honderden Hall of Famers die zich de afgelopen jaren op hun eigenwijze manier hebben ingezet! Thanks!

Vebrouwing en renovatie van het pand
Tape decoration image
Tape decoration image

Aanleiding verbouwing

Het monumentale pand waar we in gevestigd waren was in slechte staat. Als het buiten regende, regende het binnen ook. In de winter moest je er binnen handschoenen aan en in de zomer liep het kwik in het skatepark op tot 40 graden. Samen met de gemeente is er gewerkt aan een verbouwingsplan dat moest resulteren in een toekomstbestendig pand. Één groot nieuw skatepark, een grotere concertzaal, vijf repetitieruimtes, een skatecafé en een foyer met keuken.

Het gebouw moest eind maart 2022 leeg worden opgeleverd, zodat de verbouwingswerkzaamheden rond half april van start konden. 

Aanleiding verbouwing
Tape decoration image
Tape decoration image

Wat is er allemaal op de schop gegaan?

Hall90
Allereerst hebben we Hall90 a.k.a. de nieuwe foyer. De broedplaats waar verschillende shows, workshops of andere activiteiten plaats gaat vinden. Daarnaast verhuren wij deze ruimte. Heb jij een toffe locatie nodig voor een voorstelling, (interne) bijeenkomst, beurs of heb je tijdelijk een werkplek nodig? Bij de Hall is er veel mogelijk! Natuurlijk kan daarbij onze gloednieuwe bar niet ontbreken. Kom vooral langs om ons assortiment te checken!

Oefenruimtes

We hebben spiksplinternieuwe oefenruimtes tot onze beschikking! In totaal zijn er 3 ruimtes beschikbaar, waarvan 1 grote en 2 kleine. Deze oefenruimtes zijn ingericht voor bandrepetities of muziekles. Elke ruimte beschikt over een P.A, microfoons, drumstel en diverse versterkers. Heb jij een specifiek instrument in de oefenruimte nodig? Dan kan dit uiteraard geregeld worden. 

Ladybird Skatepark
Ook heeft Ladybird skatepark een hele upgrade gehad. Het nieuwe skatepark is om van te smullen! Door diverse ramps en obstakels die organisch zijn vormgegeven ontstaat een uniek skatebaar landschap. Van jong tot oud, beginners tot pro’s, iedereen kan komen skaten en/of les volgen. Daarbij is het skatecafé de perfecte plek om even bij te komen onder het genot van een pizza of een drankje. Tot slot worden deze area’s ook gebruikt voor toffe feesten en andere evenementen. Dat wordt dus op -en uit je plaat gaan in de bowls! 

De Hall keuken

De Hall of Fame heeft ook een eigen splinternieuwe keuken! Onder leiding van Nik Hiemstra zal er voor verschillende events de borrelhapjes en bites gemaakt worden, maar ook staat de keuken klaar om voor de artiesten en organisaties te koken die langs komen! De keuken staat ook altijd open voor een extra paar handjes die uit de kokssloven worden gestoken, dus spreekt het je aan om als vrijwilliger te helpen in de keuken? Geef je dan op via onze contact punten!

De Zaal
Last but not least: De grote zaal! Hier zijn we echt razendenthousiast over. Met onze gloednieuwe PA wordt jij tijdens evenementen helemaal van je sokken geblazen! Daarnaast zijn we van een capaciteit van 250 naar 350 gegaan. Genoeg plek om al je vrienden mee te nemen dus! Bovendien hebben we nu de ruimte om grotere artiesten te boeken. Wil je tijdens een concert even afkoelen met een lekker drankje? Dat kan bij onze nieuwe bar. Hier kan je de lekkerste fris, bier en wijn halen. Benieuwd geworden? Check onze agenda voor het hele programma.